Balczó Zoltán, az ellenzéki párt alelnöke, a Jobbik országgyűlési képviselője az MTI-nek küldött szombati közleményében azt írta: Magyarországon a közvélemény-kutatások szerint is egyre nagyobb az EU-s tagságunkkal kapcsolatos kiábrándultság, ezért “itt az ideje annak, hogy végre felálljon a Jobbik által javasolt parlamenti eseti bizottság, amelynek a feladata uniós csatlakozásunk komplex, a közvetett hatásokat is figyelembe vevő mérlegének elkészítése lenne”. Ennek ismeretében pedig népszavazáson kell a magyar társadalomnak döntenie arról, hogy a jövőjét egy teljes politikai unióban, az Európai Egyesült Államokban képzeli el, vagy a nemzetek szükséges önrendelkezését biztosító Nemzetek Európája koncepció keretében – írta.

Forrás: mon.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amaramaistanna
Én meg nem! Már egyszer szavaztam ebben a kérdésben.Én továbbra is az Európai Unió és Magyarország polgára kívánok maradni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.