Nem folytat semmiféle háborút Magyarország ellen, csak ahhoz ragaszkodik, hogy a magyar jogrendszer feleljen meg az uniós jognak - jelentette ki Viviane Reding. Az Európai Bizottság alelnöke a Népszavának adott interjúban cáfolta, hogy az uniónak ne lennének konkrét, tényszerű aggályai a magyarországi folyamatokkal kapcsolatban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karaj
@P-Márta: Reding asszony - a többi rendben. :-)
karaj
Vajon igy néznek ki a kidüledt eres vastagnyakú "ellenségeink" Brüssszelben , akik még azt sem tudják, hol van Magyarország ? ( Orbánra hivatkozva kérdem)
bra048
Az eddigiek sajnos nem azt mutatják, hogy az UNIO be tudna avatkozni a magyar állam és
jog életébe.(A magyar nép pedig még nem fogta fel, hogy hatékonyan kellene fellépni. A diákokról kellene példát vennünk.. )
keresztapa
Az Unió arra fordítson gondot, hogy a diktált törvényeit ők maguk tartsák be. Nemzetek önrendelkezési jogait tartsák tiszteletbe, és kerüljék a politika inditatású véleményezést.
Amennyiben konkrét kifogása van azt az arra illetékes szervnél jelentse, de ne legyen média sztár, igaz a politikusok már nagyobbak mint a celeb csinált sztár.
silber13
@keresztapa: " Ne legyen média sztár..."...Akkor a csúti málenykíj atamán szerinted micsoda?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.