Az EP-választás előtt lehet majd kampány a kereskedelmi tévékben, és az EU-t közvetlenül érintő ügyeket nem lehet majd áthelyezni más bíróságra - ezt tartalmazza az a módosító indítvány, amit a KIM vezérkara nyújtott be. Ezzel az Európai Bizottság aggályaira próbálnak reagálni, de a kritika valószínűleg jóval általánosabb ennél.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Nem " engedni " kell az EU-nak, hanem szótfogadni
De ott nem óvodás kisgyerekek ülnek, ugyhogy nem
kell Öket hülyének nézni !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
senkifia68
@coyote3: Hát persze! Bele léptünk! Esetleg tisztában vagy a koppenhágai kritériumokkal is?
Mert abban az időben a demokráciát nem keverték a liberalizmussal, a politikai rendszerek átalakítása az intézményi koordináció feltétele volt és nem Chon Banditák anarchista gyűlölködésének alappillére. A gazdasági feltétel a működő és versenyképes gazdaság volt, amelyt nálunk pofátlanul leraboltak, Dél-Európa országaiban pedig szánt-szándékkal tönkretettek. A monetáris politikai unió nem a bankhatalomról és a deviza-rabszolgaságról szólt. És legkevésbé sem arról, hogy Európa nemzeteinek kötelessége egy magát a kontinens kormányának tartó, és retorikájában egyre nyíltabban és gátlástalanabbul tagországai belügyeibe avatkozó senkiházik előtti megalázkodás.
coyote3
@senkifia68: Már megbocsáss, de tisztában vagy az Európai parlament politikai összetételével? Tudod, hogy a legnagyobb frakció a néppárti? Őket elég nehéz liberálisnak aposztrofálni:) Csak, hogy segítsek. ennek a frakciónak a tagja a zsírdisznó vezette párt is. De már ők sem szeretik, lassan ott is nemkívánatos személy lesz. És még valami. Deviza rabszolgaságról beszélsz. nem tartod furcsának, hogy csak nálunk van ilyen? /Mondjuk nincs, de fogadjuk el a mantrázott szöveget...:) / Látom képtelenség veled megértetni, de azért elmondom megint: Senki nem avatkozik a tagországok belügyeibe, pusztán azt szeretnék, hogy az uniós jogszabályokat tartsuk be, ha már oda tartozunk és már a belépés elött 7500 milliárd ft-ot kaptunk tőlük. Látom a stílusod gyűlölködő, a tények ismerete hiányos. Így én meg nem szeretnék senkivel szerelmes leveleket váltani, hisz értelmetlen.
senkifia68
@coyote3: Én tisztában vagyok! És te tisztában vagy azzal, hogy hiába a néppárti a legnagyobb frakció, egyrészt a baloldali, liberális és zöldnek nevezett, de valójában anarchista pártok összességében többen vannak? És azzal vajon milyen mértékben vagy tisztában, hogy az EU-ban a bal és jobb oldali ideológiák meglehetősen furcsán keverednek?
Azt, hogy a FIDESZ-ről a Néppártban mi a vélemény nem egy spekuláns firkász agyréme dönti el, még akkor sem ha mindent elkövetnek a FIDESZ támogatottságának megtörésére, akár hazugságokkal, akár tények durva elferdítésével! A Néppártnak meglehetősen egységes a véleménye a FIDESZ-el kapcsolatban, és ez egyáltalán nem felel meg az általad a hazai ballib-médiában terjesztett képpel. Szíved joga, hogy azt higgy el amit akarsz.
Deviza rabszolgaság csak nálunk van? Hát azt kell mondjam hiányosak az ismereteid.
Nálunk a legbrutálisabb!! Csak, hogy ennek magyarázata is egyenesen az EU-hoz köthető. Veres János egy bizottsági meghallgatáson feltett kérdésre azt válaszolta, hogy 2006-2009 között, az IMF és az ECB figyelmeztetése ellenére azért engedték elszaladni a deviza hiteleket, mert a lakossági fogyasztást, csak ezzel lehetett emelni, így viszont újabb EU-s pénzeket tudtak lehívni. Az EU meg nem volt hülye! De tisztességes sem!!!

Aztán mond már meg nekem, hogy konkrétan melyik uniós jogszabály nem tartottuk be?
Emlékezzél csak tavaj január-februárra! Nagy cirkusz a média törvény miatt, aztán Barossó ostobán vigyorgott a lengyel újságíró kérdésére, tudni illik képtelen volt megmondani konkrétan, hogy mitől túlszabályozott a magyar média törvény.
Most ugyanazt a cirkuszt csinálják velünk, előbb a bírók kényszer nyugdíjazásával (az államnak akkor is foglalkoztatnia kell majd, ha introvertált demens lesz), az alkotmány kapcsán kifogásolják, hogy az Alkotmány bíróság nem vizsgálhatja az alkotmányt.
Érdekes módon pont Belgiumban, ugyan így működik a legfelsőbb bíróságból kikiáltott Alkotmány bíróság, amely a parlament által hozott...
senkifia68
...törvények alkotmányossági megfelelését vizsgálhatja csak!
Ennek a sok birkának eszébe nem jut, hogy a FIDESZ által alkotott törvények tulajdonképpen a mindenkori hatalom jogi alapjait igyekeznek stabilizálni legyen az bármilyen párt%
coyote3
@senkifia68: Kedves cimborám! Hogy mennyire nem vagy tisztában az a leveledből látszik. Nem tisztem és feladatom, hogy okítsalak, hisz ahogy olvastalak-hozzáteszem utoljára- a vezéred tényeket nélkülöző szavait látom viszont. Tudod, ha nem csak a jobboldali , elfogult, kézivezérlésű médiákat olvasnád szélesebb lenne a látóköröd, és talán kicsit tényszerűbb a véleményed. Na meg ami a legfontosabb talán a sajátod ... /Bár ebben nem hiszek már..:) / Egy dolgot mindenképpen javaslok. Nézd már meg-tudod a net erre is jó- , hogy mikor , ki miatt és miért ugrott meg a deviza hetelek száma.../A megfejtést Kérem nekem megküldeni:) Ja és ne Bogár és Boros bácsik véleményét szajkózd:) / Tudod olyan vagy, mint az az ominózus söfőr, aki a rádiót hallgatva megjegyzi: Egy??? Az összes szembejön!!! Ja és még valami. Kukkants bele a tegnapi EU-s "vitába". Tanulságos.
És egy tanács utoljára. időt takarítasz meg magadnak, ha nem válaszolsz, mert innentől a "kapcsolatunk olyan" , mint a sas meg a bakter esete...:)
senkifia68
@coyote3: Tudod kedves olv.társam már kezdtem hiányolni az érvek nélküli fikázós szívatást.

Azért ezt türelmesen végig nézhetnéd! Aztán a film végén tedd hozzá, a Mindenkinek fájni fog rablás terhét és az itt maradt és 2010 októberétől fizetendő IMF hitelt.

Nos! Azt nem ártana felfognotok végre, hogy abból a hatalmas szarból amit az MSZP-SZDSZ itt hagyott nem hogy négy év alatt nem lehet várat építeni. Nem az a baj, hogy Orbán és a FIDESZ-t gyalázzátok, mert van bőven kifogásolható az intézkedéseikben. Az a borzasztó, hogy a korábbi rablóktól remélitek a megváltást, hol ott a szívetek mélyén ti is sejtitek, hogy annak jó vége nem lesz!

amieveink.blog.hu/2010/03/08/a_film_17

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.