Lefotózta a monitort, hogy a Word-ben szerkesztett meghívó képét feltöltse a netre. Nem viccelek. Orbán valamelyik szőke agyú báránykája szerkesztett egy meghívót a Kedves Vezető 50. szülinapjára rendelt szentmisére. Majd a művét meg akarta osztani a neten. Kép lentebb. Ám nem tudta, hogy a Printscreen gomb miért tanyázik ott a billentyűzeten, sem a Paint program mibenlétéről nem hallott, az IrfanView létezéséről már nem is beszélve, fogta a fényképezőgépet, lefotózta a monitoron látható képet, és azt töltötte fel, a kurzorjellel és a helyesírás-ellenőrző hullámvonalával együtt. Ismered azt a viccet amiben a szőkenő berakja a szkennerbe a monitort, hogy kinyomtassa a dokumentumot, amit a képernyőn szerkesztett?

Forrás: maria.postr.hu
Feltöltő: maria.postr.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

a Pepita
@Dr plágium: Bocs, nem kekeckedésből teszem szóvá, de már nagyon szúrja a szememet, hogy egy ilyen szadista vénembert, mint ez a savas, "bácsikának" aposztrofálnak...A bácsika az egy kedves, aranyos öregúr, aki szereti a gyerekeket, a fiatalokat...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fefe0741
@a Pepita: A vén szaros nácig.ciről van szó?
zipper
...és mennyire meg tudnak sértődni, ha lebirkázod őket...ezek az igazi fidesznyik törzsszavazók ! Az egyik brancs logót lop, a másik bőszen fotózza a monitort, a harmadik:

két fideszes szőke beszélget telefonon:

- Cicám, képzeld írni akartam a Lajosnak, de nem találtam az "írógép"jelét a monitoron !
- de butuska, vagy menj be a Word -ba !
- Köszike, tudtam, hogy nyílt a környéken valami új pláza, csak a nevét nem tudtam...hánykor nyit ?
Csizmás Kond
..szerintem a mariablog kisasszonya volt...
nemkati
@Csizmás Kond: Gondolod, hogy ő akar miséztetni 0rbánért? .))))
Odáig sose süllyed
laszlobihari
Tisztellt Rézangyal! Köszi a javítást és elnézést a hibáért!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.