Az RTL Klub Házon kívül című műsora sorozatban mutatja be azokat a helyeket, amelyek sokak szerint a legrosszabbak Magyarországon. Most megmutatták miért tartanak attól, aki azt mondja, hogy a Zöldfa utcából jött.

Zöldfa utcainak lenni bélyeg: a lakásokra nem kötnek biztosítást, a hitel esélytelen, munkakeresésnél pedig jobb eltitkolni, hogy ott lakik az ember. Az ott élő fiatalok egy részének mégis van esélyük a kitörésre.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
A szegénység nem szégyen, az egy állapot. De mocsokban, bűzben , szemétben, Sz@rban élni elrettentő. Az itt élők a felelősök a saját nyomorúságukért, mert amíg nem változtatnak a közvetlen környezetükön, innen nincs sem kitörési sem elfogadási esélyük.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Pécs, György akna. Valamikor bányászok éltek ott. Ma...? Jobb nem beszélni róla.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
@Silver: Z.pálfalvai voltam ,nagyszüleim ott laktak az akkori A3-as tömbben.
csa-csa
.." ahol kiröhögik a rendőrt"
ANNO a CSENDŐRT nem merték volna kiröhögni az tuti! bántalmazni főként nem!
Ha meglátták a kakastollat olyan kuss volt mint annak a rendje! Messziről kerülte Őket a csűrhe! Olyat kaptak a pofájukra hogy arról koldult mind. Nem álltak hegyekbe a jelentések!! Bebacták egy szalmazsákra oszt örült a tetvese ha vizet meg száraz kenyeret kapott! Oszt ad acta! Pesten a Havanna ltp. dettó!
csa-csa
Arról nem szólva, tragédia mivé lett több nagyvárosunk!! Miskolc, Pécs, Debrecen, Szeged!! Egyik fertőzöttebb mint a másik!
Dr.Doktorovics trinitron dr.
A rendőrség hivatalos statisztikája szerint 2011-ben Miskolcon 10 ezer főre 138 bűnelkövető jutott, amivel Miskolc a második legrosszabb helyzetű város. A legrosszabb Salgótarján (177), a legjobb hely Veszprém (71).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.