Gazdasági, politikai és ideológiai okokban jelölte meg a Magyarországot ért külföldi támadások okát Harrach Péter, a Kereszténydemokrata Néppárt frakcióvezetője csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón.

A kisebbik kormánypárt frakcióvezetője úgy fogalmazott: Magyarországot "hisztérikus hangú, durva támadások" érik, ezek a vádak azonban alaptalanok, és a "vádlók" tájékozatlanok.

Hangsúlyozta: Magyarország demokratikus ország, minden polgárának védelmet ad, ugyanakkor a maga útját járja, és azt meg is védi.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

fefe0741
Harrach/igaz keresztény magyar/nevű sötét állat.Köze nincs az emberekhez,keresztényekhez,főleg a magyarokhoz.Leélte az életét egy bélféregként.Ennyi telik tőle.Szánalmas vén szaros mint a tömjénjószág..
bretagne
Nem igaz, nem igaz, semmi nem igaz, amit a keresztények mondanak. Bár csak ebben az országban élnének! Nem is tudom, hol élnek? Tudom már: tündérországban!
coyote3
Valaki magyarázná már el ennek a sötét seggnyalónak, hogy Vivien Reding épp néppárti...
silber13
Peti bácsi! Eztet a Jóistennek egyáltalán nem teccő hazugság listát fel is tecc olvasni a gyóntató székben isten földi szógájának, mert ismerve Peti bácsi észbeli képességeit úccsem tuggya az fejzetében tartani mindet!
töky
Ez a vén hülye befejezhetné már az ész osztását. Senki nem kíváncsi a baromságaira. Ez a geci kormány meg tényleg a saját útját járja, hiába is mondják neki hogy ez nem jó út. Nekik ez a jó, még ha a nép beledöglik is. De hát mi választottuk őket 2/3-al ( bocs én nem ) És az a szomorú, hogy 2014-ben újra fogják őket választani. Ki fogok vándorolni innen, még ha mosogatólegénynek kellek csak, akkor is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.