Minden olyan ponton, ahol a közösségi és a magyar jog ütközése egyértelműen kimutatható - és ezt az Európai Bizottság jogi szakértőivel alá is támasztja -, a kormány kész arra, hogy kezelje a bizottsági észrevételeket és szükség esetén átvezesse azokat a magyar jogrendszerbe - mondta Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője a negyedik alaptörvény-módosításról a kormány és az Európai Unió között zajló vita kapcsán csütörtökön Budapesten.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Megmondhatná valaki ennek az Alcsúton kasztingolt negyednótásnak, hogy az "élni" vagy a "visszaélni" a magyar nyelvben(!) nem ugyanazt jelenti!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
Szélhámosok.A magygyar lakósság a tartalékait már felélte.A gyerekeiket nagyon sokan a nyugdíjukból tartják fenn.A balhét csak a rezsicsökkentő dumával tartják féken,és az EU balhék magyarázata is csak időhúzás.A hőzöngő ,cinikus szövegelések csak a legyen min rágódni provokációját szolgálják.A nemzeti jövedelem igen alacsony százaléka jut el oda amire befizetjük.A képviselők és a kormány tagjai valósággal dőzsölnek.
A 2/3 egy gyorsanmeggazdagodott politikailag összefonódott szűk kör létrehozatalát szolgálta.
marlin
@furfang: Láttam az eemúúút nyóóóc évben,
amikor együtt (is) szidtuk a kormányt, a szocikat, meg az ő zsákmányszerzőiket!!
Azóta meg amint látom(!) a véleményed "kristályosodott"!!
A szoci tolvaj nem jó tolvaj, a Fidess tolvaj pedig jó tolvaj!!
Igazad van, ez is egy "erkölcsi felfogás "- igaz, hogy olyan amilyen, de jellemzően az(!)!!
Mesélj már nekünk az "einstandolt" nyugdíjalapokról, a dupla Bokros csomagnyi Orrbán csomag(!) megszorításairól, a megemelt áfáról, a tranzakciós lenyúlásról, meg a többi szarságról, amivel "kedvenc kormányod" a Nemzeti Együttizélés Kormánya nyúzza a "szegénynépet"!!
Vagy a valóságot meglátni nem derogál, csak azt kell(!) beírnod, amit a habonyárpik "tanítanak" a mélyhívő békemeneteseknek!!
pacsni
remèlem, hogy 2014-ben mindenki tudja, hogy hova kell tenni a keresztett, hogy ezek a csavargòk eltunjenek a foldrol orokre!!! ès ha mègse akkor mindenki olyan viràgot szagoljon amilyet szakitott, ès akkor nem akarom hallani a vèlemènyeket.
coyote3
A baj kiskancsi komcsi ivadék, hogy visszaéltetek vele. Meséld már el mit harácsoltál össze csak Balatonlellén???
pacsni
Rogàn! nem èltetek a 2/3-dal, hanem csaltatok a vàlasztàson.
marlin
@furfang: Ja, és ha nekem akarsz(?) írni, esetleg válaszolni valamire, akkor talán illene "kattintani" a "válasz erre" jelre!! A sumákság(!) neked korábban nem volt szokásod, vagy amig nem kommenteltél, addig "továbbképeztek"??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.