Őrizetbe vették azt a 34 éves férfit és 36 éves feleségét, akik halálra éheztették másfél éves gyermeküket agárdi házukban. A rendőrség kezdeményezte a különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés gyanúsítottjainak előzetes letartóztatását.

Április 14-én halt meg egy másfél éves kisfiú Agárdon, mert szülei nem táplálták. Az ügyben különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt indult eljárás, de a szülőket akkor nem vették őrizetbe. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság most őrizetbe vette a 36 éves anyát és a 34 éves apát, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

Az otthon megszületett gyermeket gyakorlatilag egyáltalán nem etették, a gyermek - az orvosszakértői vélemény szerint - éhen halt. A megyei tiszti főorvos közben azt is vizsgálja, a területi védőnő a jogszabályban és szakmai szabályokban megfogalmazott kötelezettségeinek maradéktalanul eleget tett-e.

A kisfiú holttestét a szülői ház melletti melléképületben lakó kertész találta meg - írta hétfőn a Blikk a közvetlen szomszédot idézve. "A gyerekszoba ajtaját mindig kulcsra zárták. A kertésznek az tűnt fel, hogy régóta egy hangot sem hallott a szobából, ezért benyitott. Úgy tudom, a mentőket is ő riasztotta" - mondta a szomszéd.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Green Bloke
Helyes ! Ott rohadjanak meg a sitten, amiért ezt tették a gyerekükkel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.