Szerencsétlennek tartja a megélhetési bűnözés kifejezését Finszter Géza, mert úgy véli, hogy ez némileg felmenti az ínséget szenvedő elkövetőt. A kriminológus professzor helyesli azt, hogy a törvény megadja a megtámadottnak a védekezés jogát, ugyanakkor úgy véli: csak a bölcs jogalkalmazók, vagyis a bírák tölthetik meg tartalommal a jogos védelem új szabályozását, ami nem jelentheti azt, hogy bárki bármit megtehet.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
Eztj egyetemen nem tanítják? A sokdiplomás politikusok nem érik fel ésszel?
Silver
Orbánnak kell hogy legyen erőszak mert így még több kamerát lehet felszerelni és szükséges a rendőrség látszámát is növelni.akik sajnos nem a népet védik a bűnözőktől inkább a politikusakat a néptől.Így lassan betonszilárd lesz a hatalmuk.
human
És a lopások is megszaporodnak ahogy egyre nehezebb lesz megélni. Persze a rózsadombon járőrszolgálattal figyelt, felkamerázott, beriasztózott házakból ez mind nem látszik. A hobbi telkeken megdézsmálják a termést és közben kárt is tesznek a növényekben és a kerítésben.
lemma
ilyenkor kell a külső segítség - legyen az gyakorlati, vagy csak jóindulatú kapcsolattartás vagy hivatásos
lemma
szociális munkás, rendfenntartás -
a belülről meg a hit erkölcs stb.
lemma
1, 2 millió ember él úgynevezett extra - ez rengeteg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.