Az Orbán-Simicska-rendszert fel kell számolni. A rendszert irányító Orbán-kormányt le kell váltani. Olyan új korszakot kell nyitni, amelyből nem termelődhet ki még egyszer egy ilyen autoriter rendszer. Erős demokráciára, felelős gazdaságpolitikára, fenntartható növekedésre és igazságos társadalompolitikára van szükség. A társadalom gyarapodása és stabilitása érdekében új társadalmi kiegyezésre kell törekedni.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nauta
2010-ben beszabadult néhány rablódarázs az ország méhkaptárába! Pusztítanak és dézsmálják a dolgos "kezek" munkájának eredményét.
lenhardtibolya
Na ez a cikk tényleg nyílt uszítás a törvényesen megválasztott kormány ellen. Egy kis türelmet, jövőre szavazunk, addig tessenek féken tartani a gyűlöletet kedves ballibek!
(Egyébként remélem, hogy soha többé nem kaparintják meg a hatalmat a komcsik! Megmondta Szolzsenyicin, hogy nincs náluk kártékonyabb...)
kamazuka
VAZZE!
Ha 4-6 évente mindíg új országot kell építeni akkor ez egy negatív gondolat.
Most már akármilyen nehéz de egyszer ebben a tetü világban nyomuljunk már tovább.!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.