- Kikészítettem mindent – mutat Gergely úr az ebédlőasztalán emelkedő iratkötegekre. Megrögzött parkolási díjnemfizető, ennek mutatja dokumentumait. – Úgy tíz éve igazságtalanul megbüntettek, akkor eldöntöttem, nem fizetek többé. Nem magával a parkolási díjjal van bajom, hanem a mértékével, ráadásul egy sima büntetés az átlagjövedelem tíz százalékára is rúghat. Teljesen abszurd – szól az ars poetica.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: dömdödöm
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Legelső perét azzal nyerte, hogy sima „postakönyves” levélben kapta a büntetésről szóló híradást, miközben az önkormányzati törvény szerint ajánlottban kellett volna értesíteni őt.

Engem úgy bűntettek meg hohgy se nem volt a kocsimon semmi sem nem kaptam róla értesítést . Már csak a független bírósági végrehajtó által kiküldött értesítésből tudtam meg hogy ha nem fizetem be egy összegben a bírságot ami egy 300 ft-os parkolásból 50 000 ft lett akkor letíltják a fizetésem 33 % -át . Na ez milyen ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.