A főváros 435 fát vágna ki a Római-parton, de a mobilgát-építésnek áldozatul eshet további több mint ezer ártéri fa is, amelyeket nem számoltak be az összesítésbe, tudta meg néhány zöld civilszervezet. A lapunkhoz eljuttatott dokumentum szerint a városháza jóváhagyásával az Erbo-Plan mérnökiroda benyújtotta vízjogi, fakivágási és környezetvédelmi engedélyezésre a Római-parti mobilgát terveit. Ebből a dokumentumból derült ki, hogy a főváros néhány ponton változatott a korábban közölt tervein. A civilek szerint a gátat megpróbálták kicsit elfogadhatóbbá tenni, aminek eredménye, hogy a használhatósága csökkent, az okozott környezeti kár viszont továbbra is súlyos.

Forrás: index.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
@verőce21: te egyre hülyébb leszel... Voltál te már a Római parton valaha egyáltalán?? Tud
Tudod, hányszor volt ott árvíz?? És mekkora? És onnan hol vannak a budai lakótelepek?? Tudod egyáltalán, hogy mit beszélsz??? Tudod hogy néz ki most az a környék? És az elmebetegek után hogy fog kinézni?? ÉÉÉÉÉÉÉÉÉbresztőőő!!!
Naszóval mikor öntötte el árvíz a budai lakótelepeket??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@verőce21: vagyis nem..:))))))) Gondoltam. Sőt biztos voltam benne!
Pálinkafőző Rézüst
@verőce21: @Pálinkafőző Rézüst: folyt. lemaradt: különben nem írtál volna ekkora marhaságokat.
Pálinkafőző Rézüst
@verőce21: Tízszeres szorzóval hazudott Tarlós és a Fidesz mobilgát-ügyben.
"Most kiderült, mennyit érnek az ingatlanfejlesztők zsebében lévő Városháza hazugságai: korábban arról beszéltek, hogy az ingatlantulajdonos cimborájuknak építendő mobilgát miatt pár tucatnyi fát kell majd kivágni a Római-parton. Most kiderült az igazság: 435 fára kértek engedélyt, és ebben nincs benne egy teljes erdő, amit ezen felül jó eséllyel kipusztítanak."
cink.hu/tizszeres-szorzoval-hazudott-a-varoshaza-mobilgat-ugybe-479565181
Ha szerinted sem kéne az adófizetők pénzén a természetet pusztítani, akkor tetszikeld és oszd meg a Maradjanak a FÁK a Rómain oldalt!
www.facebook.com/FakARomain
verőce21
Álságos ez a szavazás!

(De szerintem neked nincsen helyismereted Észak-Budán.) :)
silber13
@verőce21: Te rohadtul fájhatsz az életnek, mert ide hallik az ordítozása!
adsl70
nem ismerem a helyet és nem is fogm de azt lejhet tudni fejlődés az sajnos áldozatokkal jár. Ha meg kell a projekt pénz meg kell a sok embert foglakoztani meg valakinek gyorsan fel kell venni a pénzt amig nincs rendszerváltás. meg kell a fa az érték valakiknek. Csináltak már ezek nagyobb hülyeséget is és fognai s :( ott van Hortobágy átépitették a parkolot a pavilonokat átrendezték kaptak 28 vagy 280milliot tökmindegy és praktikerben sem árulnak olyan silány fabudit amit oda vettek meg 2x2m2 fabudi a forma terven ez mitől korhü?? egy ilyen ára van huszerzer? és megcsinálták! Azért nincs webcamera hortobágyon hogy ne lássa az ország a myutyit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.