Százhúsz izraeli katona érkezett Magyarországra nem sokkal a 2006. október 23-i összecsapások előtt, hogy "rutin terrorelhárítási gyakorlatokat végezzen" – derül ki a Stratfor amerikai hírszerzési cég elemzőinek összeesküvéselmélet-szerű elemekben gazdag levelezéséből, amelyet a WikiLeaks ma közölt. A WikiLeaks 2012-ben kezdte meg a birtokába jutott mintegy ötmillió straforos e-mail publikálását. "2006 őszén, Gyurcsány Ferenc szocialista miniszterelnök idején egy izraeli gép szállt le a budapesti reptéren, 120 izraeli katonával a fedélzetén. A katonák azért érkeztek az országba, hogy rutin terrorelhárítási gyakorlatokat végezzenek. A magyar média nem adott hírt a gép távozásáról. Ugyanakkor figyelemre méltó, hogy éppen ebben az időben az 1956-os forradalom 50. évfordulóján tartott...

Forrás: index.hu
Feltöltő: Patrióta1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lajospapa
Jobb ha tőlem tudjátok: volt még tizezer piréz harcos meg 50 különlegesen kiképzett marslakó is. Gyurcsány meg Venezuelában klónoztatja magát és a választásokra mind magyar állampolgárságot szerez és ezzel akarja eldönteni az eredményt. A Lenin feltámasztásáért nevű alapítvány pénzeli az egészet!
laszlobihari
Ha izraeli katonák oszlattak volna, akkor nem rendőr sérültekkel lett volna tele a kórház hanem még mindig túlóráznának az orvosok a turul szaros bandán!
karaj
120 izraeli katona rendet csinált volna. ( A mideink nem mertek keményen fellépni - a megfelelő parancs hiányában )
pbalage
HA NEM IS IZRAELIEK VOLTAK, AKKOR AZ UFÓK VOLTAK, GARANTÁLOM!
nusika
Most 2013-at írunk! Most jutott tudomásukra, választások elött?Kiváncsi vagyok, hogy mi mindent fognak kitalálni, hazugságokkal, be nem váltott igéretekkel, megnyerjék a választásokat. Eddig sem teljesítettek semmit, amit ígértek!!
pesti
@Turbó Pasi: Ha Izraeli fegyvereserök lettek volńa itt,akkor az máskép nézett volna ki.
Jó ha még hisztek a mesékben.Én már kinöttem belölük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.