Az online banki szolgáltatás mindenkinek jó: gyors, kényelmes és olcsó. Átlagos bankhasználatot feltételezve éves szinten 28 ezer forintot - a költségek 80 százalékát - lehet megtakarítani azzal, ha egy banki ügyfél kizárólag online intézi az átutalásait - állítja saját elemzésére hivatkozva a Bankmonitor.hu. A tanácsadó portál szakértői szerint egy magára valamit is adó bank ma már nem létezik online szolgáltatás nélkül, ugyanakkor távolról sem egyértelmű, hogy milyen minőségű az egyes bankok szolgáltatása. A Bankmonitor.hu körképe azt a meglepő eredményt mutatja, hogy a leginnovatívabb szereplő a legnagyobbak közül kerül ki. Ami az elérhető online funkciókat illeti, szinte minden hazai banknál elérhetőek az eseti és rendszeres belföldi és külföldi átutalások, továbbá nincs probléma a számlainformációkkal és a betétek nyilvántartásával sem. Ezeken az alapszolgáltatásokon kívül sok netbank ad valami pluszt: bizonyos szolgáltatásokat meg lehet rendelni, bankkártya limitet lehet módosítani, vagy ellenőrizni lehet a pontgyűjtő kártyát.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ariana
Én azokat nem értem, akik miatt fél órákat kell várnom a postán egy csomagfeladással vagy hasonlóval, mert a fél városrész postán fizeti be a villanyszámla és egyéb csekkjeit. Ma, a 21. században...
QQCSI
@Ariana: Én meg azokat nem értem, akik a postára cipelik a csomagjukat, hogy fél órát várakozzanak, ahelyett, hogy www.dhl.hu/hu.html
Én meg dafke nem vagyok hajlandó bankszámláról fizetni a rezsimet:
majd én eldöntöm, jogos-e és a prioritást is én határozom meg!
Nem fizetek a banknak azért, mert használja a pénzem és sarcol a kezelési és egyéb úri csibészséggel! Sok százezer idős korú már nem akar bankot választani, a posta meg egyelőre majdnem minden településen van...
vigyorgó
jó az internet bank csak azt érteni kell.Sokan az internetett játékra,film nézésre,társkeresésre használják.Egy banki nyelvezetű tranzakciót nehéz megtanulni,de ha megtanulta az könnyedén elboldogul vele.A véleményem,hogy jó dolog bár előbb lett volna.
adsl70
azért az is szemét dolog, hogy nálunk a bank levonja a sms szolg és plusz a mindenkori sms díj csomag szerint vonja a értesítő sms után. Nem hiszem el nekik nincs kedvezményes sms csomag? Eleve aki neten utal annak ott a biztonsági sms és minden utalásnál ott a sms-en ként a fizetendő.
JAJMÁR
Tízezreket spórolhatnák ha nem lenne bankszámlám! Csak kötelezővé lett téve! Azóta húz le, mindig jobban, és ehhez már be se kell mennem. Elég, ha a pénzem bemegy, egy része már nem jön ki. Akkor is lehúz, ha otthonról utalok, teljesen mindegy. Ha majd mindenki otthonról utal, akkor azt fogják megdrágítani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.