Orbán pazarlásnak tartja, hogy Pokorni nem lesz képviselő, és marad az egyszerűbb polgármesterségnél. Pokorni ma se helyesli az iskolaközpontosítást.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nauta
@kukac50: Szerintem már érzi a bukást! És ezért megy biztosra!Ezek csalhatatlan jelek a repedező falon, amelyen át már kiérződik a rothadó narancs bűze!
marlin
www.youtube.com/watch?v=vk27ySWpD78

"Süllyed a hajó, süllyed a hajó.
Nézni se lehet, hogy mély a víz és hideg."
Tootsy
@marlin: Bar a profeta szolna Beloled, Kedves,...:o))
Nauta
Megkezdődött az eszeveszett menekülés a fidess nemzeti tákolmánynaszádjáról? Általában úgy szokott kezdődni,hogy először csak egy-két "utas" ugrik a vízbe a süllyedő hajóról aztán egyre többen és többen.Végül pánikszerű lesz a folyamat.Hát igen,már egy év sincs hátra a buktájukig. Szorul a hurok! Én dolgoztam bányában,tapasztaltam,hogy milyen jelei vannak a közelgő veszélynek. A patkányok kezdenek legelőször nyugtalankodni,majd eszeveszetten futkosni,utána visítva irány a kijárat.
kukac50
Biztos fizetést akar magának polgármesterként, tovább lehet mint képviselőként.
Nauta
@kukac50: Szerintem már érzi a bukást! És ezért megy biztosra!Ezek csalhatatlan jelek a repedező falon, amelyen át már kiérződik a rothadó narancs bűze!
nagypapa
Külső ellenzékről sem,mert minden ellenvéleményt elsöprünk... Oszt,jónapot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.