A Nemzeti Földalapkezelő Szervezet (NFA) Ellenőrző Bizottságának az állami földbérleti rendszer átfogó vizsgálatát és annak eredményeit összegző jelentése nem kerül a nyilvánosság elé - derül ki a vidékfejlesztési miniszter volt államtitkárának, Ángyán Józsefnek írt válaszában.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Nem a Fidesz tulajdona a föld! Kötelező mindenki számára elérhetővé tenni a nyertesek nevét. Azt is miért nem a helyben lakó gazdák kapták?
Orbán még azt hiszi ebben az országban minden az Övé.
kkalman
Miért nem lepődök meg? Még kiderülne, amit mindenki tud, megy a sumákság ezerrel.
JAJMÁR
A jelentést titkolják csak nyugodtan. A nyerteseket, hogyan??? Talán ők nem keresik fel a Földhivatalt? Nem fognak munkát végeztetni a földjeiken, és pályázni az EU-hoz? Nem fognak adózni? A végén még bejelentik őket a szomszédok, indokolatlan gyarapodás okán stb. Még sok-sok titok-törvényt kell megalkotni, hogy ki ne derüljön a nagy titok, jó, hogy győzik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.