Több mint száz síremléket döntött le a Zala megyei Bánokszentgyörgyön egy sírköves brigád a polgármester vezetésével arra hivatkozva, hogy a sok száz kilós sírkövek veszélyeztetik a látogatókat. A sírokat gondozó hozzátartozók felháborodtak, mondván, hogy nekik senki sem szólt erről előre. A falu első embere szerint viszont ők kihirdették, hogy mit terveznek a síremlékekkel, megjelent a felhívás a helyi tévében, a temetőben is kiragasztottak egy papírt és még a plébános is beszélt erről a misén.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Jogtalanul járt el a pm.nő. A bemutatott felvételek is bizonyítják olyan sírkövet is ledöntöttek amit vasbetonozva volt. Előbb fel kellett volna szólítani a sír tulajdonosokat.
Mobil123
Esetleg nem kellett volna értesíteni a hozzátartozókat? Igaz a polg.mester nem úgy néz ki mint akinek van annyi ész a sok haja alatt.
kedwes
Mert ő megteheti, meg is magyarázza! Gerinctelen!
hallgatag
remélem, a k.(kedves) anyja sirját " bontotta le " elsönek...
De ha nem irják, hogy polgármester (Nö), kétségeim támadnának...
Hova vezet ez a diktatura, ilyen tulipánosok csak ugy vandálkodhatnak ??
A sirokért fizet mindenki, a pap meg ha kihirdette (?) amit kétlek...u.i egy faluban 5 perc alatt hire megy...Szóval az egész falu mehet a biróságra, kivánom, hogy vesztes legyen ez a faludiktátor, és fizesse a helyreállitási munkákat...
Ez ha jól értelmezem, kegyeletsértés...
Majd a KDNP (Dr.?? Tömjénzsótika lovasfövadász...) kivédi...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.