„Szerepet játszottam, ahogy hasonló szituációban a világ bármelyik titkosszolgálatának a munkatársa tette volna. Lehet fintorogni, de ez ilyen szakma. Aki nem bírja a vért, ne menjen sebésznek” – szögezte le a Népszabadságnak adott interjúban a Portik Tamással folytatott beszélgetéseiről Laborc Sándor, az NBH volt főigazgatója.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Az ügy annyiban érdekes, hogy a titkosszolgálatoknak nemcsak hogy joga, hanem kötelessége is tárgyalni mindenkivel, aki számukra fontos információkkal bírhat. Mondjuk szakmai hiba, ha ezt a főigazgató teszi, nem valamelyik embere, de amúgy ez normális eljárás. Bármelyik titkosszolgálat örömmel fogadna egy Portik-féle alvilági figurát, ha az infóval bír a számukra, ez a dolguk. szóval a fityesz szokás szerint hazudik és uszít, amikor ezt a tevékenységet elítéli, és bűncselekményt követ el akkor, amikor ezt nyilvánosságra hozza.
A külföldi titkosszolgálatok minden bizonnyal döbbenten nézik, mi zajlik itt. Külföldi lapokban lehet olvasni a magyar titkosszolgálat ügyeit?! Mi isten folyik itt? Az USA-ban vagy Nagy-Britanniában már az is rács mögé kerülne, aki felfedi valakiről, hogy az illető az CIA, vagy az MI6 embere. Ezek a nem normálisak pedig belső felvételeket közölnek, és azokat is manipulálva, hogy viktorkának szerezzen néhány szavazót... ilyen az, amikor a bűnözők, és a végtelenül buta csalósaik kormányhatalomhoz jutnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lacika1ö
Gúny és vicc, az Orbán vezette kormány.Ki a fenét érdekli hogy ki-kivel találkozik.Élet felemelése,munka lehetőség az az legyen a napi téma !!!
lajospapa
Most, e pillanatban tudjuk e ki, kinek az érdekében és éppen milyen szerepet játszik? A titkosszolgálat politika és hazugság, átejtés. A politika meg olyan, hogy minden porcikája igaz úgy összerakva egy kapitális hazugság jön ki belőle. Csak későn vesszük észre. Mindig későn.
zipper
Jó olvasni ezt a sok " szakembert" itt !

Az NbH - most már alkotmányvédők - nem lehet finnyás egyetlen országban sem - és nem is az ! Tárgyalni kell a koldussal éppen úgy, mint a milliárdossal, ha jó helyen van és infók jutnak el hozzá ! Tárgyalni kell a hazánkba érkező menekültekkel éppen úgy, mint a rendőrökkel, katonákkal !
Tárgyalni kell az önkormányzati tisztviselőkkel éppen úgy, mint a közalkalmazottakkal ! És lehetne folytatni !

Azokat az információkat, melyeket még ellenzékből szerzett a Fidesz, hatalomra jutása után használja fel, ugyancsak politikai célból ! Ebben sincs semmi új ! Nyilván a szocik is ezt tették !
Az sem véletlen, hogy Lézert tettek meg a hírszerzés felügyelőjévé, az a biztos, ha a kormány egy emberén keresztül irányít és kapja az infókat !

A primitívek játékszere csak a titkosszolgálat ! Ott kell felszedni az infókat, ahol az van ! Mindegy, hogy milyen a forrás ! Ezért fizetik őket !
radios45
@zipper: ebben a kibaszott orsz.ban csak hazug politikusok vannak, meg xaremberek, a szakemberek azok meg külhonban dolgoznak, gyarapítják a tudásukat.
radios45
@A Tündik bündije: egyem a zúzád, de jól megírtad, bizony bizony, úgy hát, ez megy itt kérem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.