Nem a kormány kezdeményezésére tárgyalta az Országgyűlés sürgős eljárásban a közérdekű adatszolgáltatással kapcsolatos törvénymódosítást, mivel annak előterjesztője nem a kormány volt – egyebek mellett ezt válaszolta a közigazgatási és igazságügyi miniszter arra a nyílt levélre, amelyet jogvédő szervezetek és Átlátszó.hu főszerkesztője írt a keddi parlamenti döntés előtt. Navracsics Tibor úgy látja: az információszabadság szabályai nem változnak érdemben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
Te is elmehetsz a büdös francba, navracsicska, a bűnbandáddal együtt!
zipper
Óóóóóóóó...ha büdös a kaki, akkor a Fidesz-frakció meg a kormány nem is ismeri egymást, soha nem is találkoztak, fogalmuk sincs egymásról...Navracsics, Navracsics, azért többre tartottalak piti hazudozásnál !
kkalman
Navracsicska, te ugyanolyan sz@rkupac vagy, mint az egész fityisz tokkal, vonóval.
Senki nem hiszi el, hogy az információáramlást nem akarjátok akadályozni, ezzel a kapkodó törvényhozással. Talán a földmutyi, illetve inkább a legújabb, trafikmutyi adatait akarjátok eltitkolni, csak nagyon feltűnő lenne a titkosítás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.