Most itt az újabb eset, a Magyar Turizmus Zrt. által kiírt "Az év turisztikai témájú szakdolgozata, 2012" első díját Orbán Ráhel, a főnök lánya nyerte. Konzulense Dr. Nemes Andrea, a Corvinus Egyetem docense volt, aki egyben a papa vállalkozásának egyik fiókintézetében a turisztikai főosztályt vezeti, és – talán újabb jó pontra számítva – a díjat is ő adta át.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Nos a papa milyen turisztikai szakágban fut?
Én azért sajnálom a lányt. Akár szuper szakdolgozatot is írhat, soha senki nem fogja elhinni. És ezt az édes jó apukájának köszönheti, aki kiépítette maga köré a seggnyaló bandáját.
bundi
@soljanka: hát azért a kislány is jól beválasztott:
www.168ora.hu/itthon/nol-engedely-nelkul-vagat-fat-orban-rahel-baratjanak-csaladja-110600.html
mert a jövendőbeli családja sem egy utolsó. és mint mondják aki korpa közé...
leszúrt rittberger
Tegyük fel, hogy tényleg megérdemelte, övé volt a legjobb, oké... De egy normális országban akkor sem adnánk neki a díjat, hanem odaadnák a másodiknak, hogy még a látszatát is elkerüljék az ilyesminek...

De hát mint tudjuk ez nem egy normális ország és ilyen nyaloncokkal van tele minden hivatal és állami intézmény, akik csak arra várnak, hogy egyszer rájuk ragyogjon a remény sugara, amikor végre bizonyíthatnak.
soljanka
@bundi: hát gondoltam,hogy nem egy lakatost fog választani.
bencemacska
Miért a konzulens adta át a díjat? Talán ő is ítélte oda? Akkor saját magát díjazta! (Azt ugyanis nehéz lenne megállapítani, mennyit "segített".) Még ha az opponens minősítette és díjazta volna ?!?!?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.