Egyesével gyűjtik be a gödöllői rendőrök azokat a kutyákat, amelyeket még januárban menekített ki az Állatvédőrség egy mogyoródi nőtől. Az állatvédők szerint az új gazdáknál jó körülmények között vannak az állatok, de ez nem hatja meg a rendőröket, akik a házkutatás során lefoglalt kutyákat most a Ceglédi Állatmenhelyre szállítják – írja az Index.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Már megint nem tudja a jobb kéz, mit csinál bal !
Ha felkutatták az új tulajdonosokat, miért nem lehetett otthagyni
miért kell visszavinni oda, ahol a most elhurcolt kutyákat az Állatvédőrség aktivistái még januárban hozták el egy mogyoródi tenyésztőtől, aki ellen a szervezet állatkínzás miatt feljelentést tett. Egy kiskutyát el kellett altatni, annyira rossz állapotban volt, többen súlyosan alultápláltak és betegek voltak.
vukkocska
Nagy az isten állatkertje. Elhelyezték a félszáz kuyát gondos gazdiknál. Most meg összegyűjtik, hogy legyen bűnjel. Menhelyen mennyi esélye van a bűnjel megőrzésének, és mennyibe kerül. Mert ugye a bűnügyi költségeket is rá kell terhelni az eljárás alá vontra, amit soha nem fog megkapni az állam, mert pénze nincs a volt kutyatartónak. Nem számít itt sem az ember, sem az állat.
bundi
@vukkocska: "A police.hu-n kedd délután közleményt adott ki a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság. Ebben azt írták, hogy a Gödöllői Rendőrkapitányság munkatársai az állatok lefoglalásánál a hatályos jogszabályoknak megfelelően járnak el, végrehajtják a Pest Megyei Kormányhivatal végzésében foglaltakat. "
ha jól tudom izsákon is ezt mondták.
zipper
Érdekes,hogy a rendőrség általában a polgár hátrányára értelmezi a jogszabályokat !
Lásd: - 70 Km/h megengedettnél eljárás indult már 68 Km/h-nál...mintha nem lenne követelmény a gondolkodás !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.