A gyors kórházba szállítással sem lehetett volna megmenteni az Izsákon, vallatás közben elhunyt férfit, Bara Józsefet - írja a Népszabadság.

Feltehetőleg a gyors kórházba szállítással sem lehetett volna megmenteni az izsáki rendőrőrsön április 8-án vallatás közben elhunyt 47 éves Bara Józsefet belső hasűri vérzése miatt - értesült a Népszabadság. A napilap ismerteti a mentősök jegyzőkönyvét, amely szerint az egyik orvos rákérdezett az alvadt vértől teljesen elkékült testű halott sérüléseire, mire a rendőrök azt válaszolták: dulakodás közben ráestek és beletérdeltek a férfi hasába. A halál okát - a végső szakértői jelentés hiányában - még nem közölték a hatóságok.

A Népszabadság cikke szerint Szabadszállásról mentőautó, Kecskemétről rohamkocsi érkezett a helyszínre, és mindkét mentőorvos jelentést készített az esetről. A rendőrőrsön a földön fekvő férfiról egyöntetűen azt állapították meg, hogy életjelenségeket nem mutat, majd megkezdték az újraélesztését. A beavatkozás több mint két órán keresztül zajlott.

A rohamkocsi mentőorvosa részletesen kikérdezte a rendőröket a férfi sérüléseinek keletkezéséről. Azt jegyzőkönyvezte, hogy a férfi az előállításnak ellenszegült, dulakodás közben a földre kerültek, mindkét rendőr teljes súlyával a térdével és a sípcsontjával a hasára esett. A mentőorvos beleírta a jegyzőkönyvbe a két rendőr testsúlyát, kb. 100-110 kg, mintha sejtené, hogy a baj oka innen ered, majd így folytatja: az előállított a rendőrőrsön szitkozódva ült a földön, miközben a rendőrök az első végtagját, valamint a vállait lefogták. Ekkor a férfi hanyatt feküdt és megnyugodott, a rendőrök felültették egy székre, ahol kis idő múlva megszédült és hátra esett, a fejét hátul az íróasztal sarkába verte.

A rendőrök újra felültették a székre a férfit, aki egy pohár vizet kért, majd újra lefordult a székről. A rendőrök próbálták újra visszaültetni, de felborultak vele. Látván, hogy rosszul van, oldalra fektették, vizes törülközővel masszírozták a fejét, ám elvesztette eszméletét, ezért szájon keresztül próbálták lélegeztetni, illetve szívmasszázst végeztek rajta. A jegyzőkönyv szerint az újraélesztés során többször ököllel ráütöttek a férfi mellkasára - olvasható a Népszabadságban.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
yazo64
Nem értem... mi az az első végtag?
bundi
hát ezt a kedves "újmagyar" (újonnan állampolgárságot szerzett erdélyi ) állampolgárt sem beszélik többet rá, hogy a fidesz mellé tegye a keresztet szavazáskor. habár ha belegondolok, a fideszt ismerve, azért megnézném, jövőre jön-e az ő nevével aláírt szavazólap a postán.
honeykiss
SZEMÉT GYILKOSOK !... nekik is azt amit ők tettek azzal a szerencsétlennel...börtönbe velük , ott imádják a zsarukat...
MR.Dagadék
ROHADT MOCSKOS GYILKOSOK!!!
ŐKET IS TESSÉK "JÓ ALAPOSAN MEGVALLATNI" ,AZTÁN A SZAROS TETEMÜKET DOBJÁK MÉG A SITTRE!

NNNNa,akik eddig védték a tetű gyilkosokat,most szépen szégyelljék el magukat egy sötét sarokban!
feri57
A hátrabilincselt kezű férfit aki védekezni se tudott szabályosan brutálisan agyonverte a két bűnöző rendőr féreg!!! Az arcát péppé verték, gyomron rugdosták addig még élet jelt mutatott!!!
Remélem életfogytig börtönt kap mind a két rendőrbűnöző gyilkos!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.