Újabb botrányos trafikügyek, ezúttal Debrecenből, ahol a volt fideszes frakcióvezető lánya nyert, és Cégénydányádról, ahol maga a fideszes polgármester szerzett állítólag nem is egy, de négy koncessziót.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: dubitus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dubitus
Sajnálom szegény kislányt!
No, nem azért, mert nyert trafikot, hanem azért, mert nyerhetett!
.
Turul-tojta Fősámánun k megmagyaráztatta, hogy a pályázat a gyesről visszatérő kismamák és a megváltozott munkaképességűek részére lesz kiírva.
Mivel ő soha nem hazudott/hazudik (saját bevallása szerint), a kislány
- vagy fiatalon szült (hiszen lejárt a gyes-e!),
- vagy nyomorék, rokkant (megváltozott munkaképességű).
Ráadásul bekényszerítik egy aránylag szűk életterű trafikba, ahol reggeltől estig kiszolgálni kényszerül az alávaló, az egészségügyet kihasználni akaró, önmérgező dohányosokat. Ezzel elveszik tőle a továbbtanulás lehetőségét is. Marad szakma nélküli érettségizett egyén, akinek ezek miatt előmenetele (karrierje) igen korlátozott!
.
Amennyiben gondolatmenetem hibás, akkor az egész trafik-pályázat nem más, mint csalással politikailag megbízható emberkék "helyzetbe hozása".
kumming
Törvényt kellett volna hozni arra, hogy aki nyer, az álljon is ott a trafikban mint eladó. Akkor nem lett volna ez a panama, hanem az nyert volna aki meg is érdemli.
Dr.luigilongo60
@dubitus: Igen , hibás a gondolatmeneted, a kislány ugyanis szerintem egyáltalán nem fog a trafikban dolgozni, max. a bevételért bejárkálni néha és ellenőrizni a rabszolgákat.
kumming
@Dr.luigilongo60: Még azt is az apukája fogja intézni.
Dr.luigilongo60
@kumming: Valószínüleg, hiszen újgazdagéknál így dívik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.