Ahhoz, hogy a jogot védeni lehessen, kell, hogy legyen mindig valaki, aki ezeket megsérti. Ha ilyen nincs, kreálni kell. Innen a sok hazugság, amivel teleírják rólunk a világsajtót. Persze kellemesebb a gyönyörű Budapesten védeni az „emberi jogokat” mint, mondjuk Dusanbéban ­- Szájer József fideszes európai parlamenti képviselő többek között ezzel indokolja, miért akarják nyugati baloldali és liberális körök ellehetetleníteni az Orbán-kormányt.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
Az Úniót nem lehet úgy hülyére venni, mint több millió magyar állampolgárt, szar ügy ez ettársak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Azon elgondolkodott ez a félhülye, hogy miért csak velünk és miért csak a fideSS hatalomra kerülése óta van ez???
Nauta
@Csizmás Kond: Igy gondolkodik egy csökött agyú náci? Büszke turul szülte vérmagyar?
Nauta
@Turbó Pasi: Ki mondta,hogy nem így van?
Nauta
@szöszmösz: Csak egy kérdés: Érintett Téged közvetlen a fideSScsuhás kormány terrorja?Mert ha nem,akkor még könnyen tolerálod azt a bitang terror dúlást amit ezek művelnek embermilliókkal szemben.Nem tudom,hogyan reagálnál,ha lerabolták volna tőled vagy a családod rokonságod valamelyik tagjától a mny.megtakarítását. Vagy az állásotokat veszik el? Vagy éhezne a gyermeketek.Vagy lehetelenné teszik a tovább tanulását és ezért elmenekül ebből a trágyadomb országból!Nos,csak néhány a fideSS és rabló bandájának a bűnlajstromából!
Nauta
@coyote3: Az eeeeemúút nyóóóóóóc év a bűnös! Aaz!!
Nauta
@Csizmás Kond: Abban azóta nem vagyok biztos,amióta azok garázdálkodnak, akikre szavaztál te is 2010-ben! Egyik haszonleső-élvetője lehetsz annak,ami ebben az országban 3 éve már folyik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.