Elsődleges, minden mást megelőző feladatunk a magyar oktatás megújítása - jelentette ki Bajnai Gordon a Haza és Haladás Közpolitikai Alapítvány oktatási konferenciáján hétfőn.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nauta
Romokban hever az ország!! Sokkal jobban éltünk három évvel ezelőtt mint most! A patkányok szétrágják az országot! A fideSS nyűvek és sáskák felzabálnak mindent, jelent,múltat,jövőt!
Tootsy
Ha ezt a nagyon jonak latszo programot veghez tudna vinni Bajnai, akkor meg nem lenne veszve minden... Pl. az unokahugom most erettsegizik, iskolaelso, ket nyelvbol mar megvan a kozepfoku nyelvvizsgaja, de egyaltalan nem biztos, hogy a hulye rozsika altal tamasztott barom korulmenyeknek megfelel-e, es megkaphatja-e az osztondijat. O nem menne kulfoldre sem tanulni, sem elni, de mit csinaljon, ha majd otthon sem hagyjak tanulni? Ha erre meg tudna felelni orban, az igen erdekes lenne...:o((
entero
Gordonka, ahhoz előbb valami csoda folytán meg kellene nyerned a választást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.