10 ezer forintra büntették a rendőrök azt a 72 éves szegedi férfit, aki lehúzva hagyta a kocsija ablakát, és elfelejtette bezárni az autóját. Ez szabálysértés. – 45 éve vezetek, de ilyen még soha nem történt velem. Elmúltam 70 éves, ebben a korban elfelejt dolgokat az ember. Még tíz percig se voltam az üzletben – kezdett bele történetébe a szegedi férfi. 72 éves előfizetőnk a Szeged Plazában lévő CBA üzletben vásárolt, amikor a biztonsági őr odament hozzá, és megkérdezte tőle, övé-e a kék Toyota a parkolóban. – Azt mondta, menjek gyorsan, mert nagyon nézelődnek körülötte a rendőrök – folytatta. Kiderült, a nyugdíjas férfi nyitva felejtette az autót, sőt mivel egy kiskutya is volt a gépkocsiban, az ablakokat is lehúzva hagyta.

Forrás: delmagyar.hu
Feltöltő: lópicigáspár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yeromos
Azért megbüntetni egy 70 éves embert, egyszerűen aljasság, még akkor is ha jogszabályokkal meg lehet magyarázni, hogy jogos a büntetés. Egy jó indulatú figyelmeztetés gondolom túl emberséges lett volna egy rendőrtől, többek között az ilyen esetek miatt utalják őket az emberek. Szolgálunk és védünk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
A Tündik bündije
@entero: Mert férjem soha nem adja kölcsön a sárkányrepülőt...
trampli
... megérdemelte, én is mindig lehúzva hagyom.
Csak, akkor húzom fel, ha a zsaru bedugja fejét!:-)))
hattorihanna
Simán perre vinném.
Ott van az utolsó kitétel:"vagy bármely más módon az elindítást megakadályozta." Ezt a kutya jelenléte az utastérben teljességgel kimeríti.
Nem mellékesen, milyen ember az ilyen aki képes ezért megbüntetni egy 72 éves
becsületes magyar embert?
A Tündik bündije
@lópicigáspár: Na, azért akármit nem veszek a lábaim közé... :-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.