A nyugdíjasokat és a gyerekeket is megadóztatja a miniszterelnök azzal, hogy jövő szerdától bevezetik a gyors- és sebesvonatokra is kötelező pótjegyet, mondta Korózs Lajos, az MSZP elnökségi tagja.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bagira
Egyre drágább a busz, vasút, a szolgáltatás színvonala viszont nem emelkedik ilyen gyorsan. A vidéki vonatok máig retkesek, büdösek, a buszok öregek, rozogák, és kényelmetlenek, hobbitokra szabottak. Ha drágítanak nyújtsanak érte valami pluszt is!
coni
Nekem az egészben az tetszik a legjobban, hogy a kormány úgy érdeklődik a MÁV-nál, mintha nem is emlékezne rá, hogy közös döntés volt a pótjegy, hiszen Magyar ÁLLAMI(!) Vasutak. Sőt, nagy kegyesen még a képviselőkre is kivette a pótjegydíjat Orbán, ha valamelyiknek kedve lenne a több tízmilliós kocsijából átszállni a koszos vonatra.
kata53
Elképesdztő, mit meg nem engednek maguknak ezek a fidióták! Zavarjuk már el őket, nem holnap, hanem már tegnap!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.