Ráhel, (héber eredetü név mely nyelvet köznapi és hagyományos kifejezéssel zsidó nyelvnek is neveznek) a könnyűzenei fesztiválokról írt, a maximális 50-ből 47 pontot kapott, dolgozatát nyilvánosságra hozta, a díjat saját témavezetője adta át neki Orbán Ráhel nem vette fel a díjjal járó pénzösszeget, és azt mondta, szakdolgozatát az egyetem küldte a pályázatra.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: SLAakku
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SLAakku
Molnár Dániel ugyanebben a kategóriában indult
Molnár a Lokáció alapú közösségi tevékenységek turisztikai hatásairól írt (Foursuare és Geocaching).
A Magyar Turizmus Zrt. sem pályázatának értékelését, sem az arra adott pontszámot nem árulta el neki.

Egy meglepő véletlen folytán szakdolgozatom megmérettetett Orbán Ráhelével szemben, és könnyűnek találtatott. Tanultam belőle. (Molnár Dániel)
Nauta
Na ja! Ez csak természetes! A rachinál senki nem lehet okosabb! Ezt a fater adta ki vezéri ukázban!!oszt jó napot!!
SLAakku
"Miután kipattant, hogy a miniszterelnök lánya egy állami cég pályázatán nyert, a Magyar Turizmus tisztázni akarta a kínos helyzetet. Közleményben tudatták, hogy milyen szem-pontok alapján zajlott a pályázatok elbírálása, és azt is, hogy Orbán Ráhel a maximális 50-ből 47 pontot kapott.

Az effajta nyilvánosság viszont csak a kormányfő lányának jár.

Molnár ugyanis levelet küldött az MT illetékeseinek. Azt kérte tőlük, hogy küldjék el neki saját pályázatának értékelését.

Az első levelet a Turizmus Zrt. kutatási irodájat nem méltatta válaszra, a másodikat igen.
Kérem ne haragudjon, hogy nem reagáltam eddig! A bírálatot nem szoktuk megküldeni a pályázóknak, erre nincs sajnos lehetőség."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.