"Ne bántsuk a miniszterelnök lányát" - ezt írta Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke a Facebook-oldalán.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pártsemleges
@nahát: Tudod, amikor valaki lelövi a másik ember kutyáját, akkor ő is a gyilkos kutyáját lövi le bosszúból, pedig az a szerencsétlen állat semmiről nem tehetett. Talán megszólalt belőle az apai ösztön? Nem hinném, maximum jó pontokat szeretne magának több irányból is.
mariaberta
Igaza van Gyurcsány Ferencnek. A leány nem tehet arról, hogy ilyen apával ajándékozta meg a sors, aki többek között egy fehérvári huszár is.
IAR892Q407
Bezzeg 2008-ban mikor Gyurcsány Ferenc fia érettségizett, botrányt meg kígyót békát kiabáltak.

Buta magyar hamar felejt.
bagira
@IAR892Q407: Nem kell egy normális embernek lemennie az ostobák szintjére.
Amúgy meg igaza van. Azért, mert valaki így akart nyalni Orbánnak, nem feltétlenül tehet a gyereke.
Tootsy
Mar az elozo Raheles cikkhez is hozzaszoltam, es ott is leirtam, hogy valoban, gyerekeket hagyjunk beken, mert nem szabad oket a szuleik buneert ostorozni, DE: amikor az egesz napvilagra kerult. Rahelke sajatmaga is ossze tudta kenni magat egy kis sz@rral, mert lencsire tagult szemekkel kozolte, hogy O nem tudott arrol, hogy a konzulense-biraja-dijatadoja beadta az o szakdolgozatat a palyazatra, holott O maga, Rahel ALAIRTA a beadasi okmanyt... Nem is lehetett volna maskeppen beadni a dolit a palyazatra, csak a palyazo szemelyes jovahagyasaval, ami torvenyszeruen megtortent. Nekem tehat ebbol a kozeli hir-csatabol annyi jott le, hogy Rahelke SAJATMAGA SAJATMAGAROL HAZUDOTT, vagyis nem Orban Viktor elesett lanykajat tamadtak meg ujsagcikkileg, hanem Rahel onmagat asta el elottem - meg talan a reszletekre odafigyelo MAS emberek elott is - azzal, hogy azt allitotta kapasbol, hogy egyaltalan nem is tudott a benevezesrol... Es akkor itt mar egy felnott, nagykoru polgar dontese van a dolog mogott: O maga dontotte el, hogy mit fog mondani az Ot tamadoknak a sajat dolgozataval kapcsolatban, es O a HAZUGSAGOT valasztotta, kicsit sz@rbanhagyva a sajat konzulenset is, aki - betartva a hivatalos utat - megiscsak alairatta vele a palyazati benevezest... Szoval, nem esik messze az alma a fajatol, es meg csak zsengekoru lanykarol beszelek,...Es meg van tobb cseperedo egyed is az orban familiaban...:o((
Imremete
Egyetertek!
Rahelt hagyjuk beken! Hat tehet szerencsetlen arrol, hogy nyer egy orszagos bajnoksagot a tudta nelkul???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.