Számításaink szerint egyetlen hosszú hétvége alatt 3750 kilométert utazik Magyarország Miniszterelnöke. És lehet, hogy van, amiről még nem is tudunk! Péntek este Orbán Viktor Szatmárnémetibe látogatott, ahol tiszteletét tette az izsáki rendőrőrsön elhunyt Bara József sírjánál, miután Tamás Gáspár Miklós erre a Magyar Nemzetben felszólította. Budapest-Szatmárnémeti oda-vissza: 660 kilométer. Szombaton Felcsút, ahol Orbán megtekintette a helyi csapat mennybe, pontosabban az első osztályba menetelét. Budapest-Felcsút oda-vissza: 90 kilométer, szerencsére majdnem végig van autópálya. Orbán vasárnap sem pihen, este indul Finnországba, ahol Európa jövőjéről tart előadást, és találkozik Sauli Niinistö köztársasági elnökkel. Budapest-Helsinki oda-vissza: közúton 4000 lenne, a levegőben csak 3000 kilométer.

Forrás: most.444.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Röpköd,mint gólyafos a levegőben! Kampányol ezerrel,de már mindenhol pontosan tudják,csak egy önfényező, felforgató,erőszakszervezet.
Mobil123
Csak ne forduljon vissza, csak előre az óceánba!!
pacsni
ès ki a lòbànat èrdekli, hogy mennyit utazott! sajnos nem gyalogment, hanem a mi pènzukon.
Ha gyalogment volna, akkor lehetett volna egy magyar kokàrdàt adni a homlokàra.
bundi
valakik szponzorálják ezt?
ja a drága adófizetők...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.