Első verzió: a következő évi választásokon marad minden a régiben, egy év múlva államcsőd, aztán kő kövön nem marad. Nyomor, éhezés, halál. Mindenkit érinthet, mint a kövek, amelyek röpködnek és nemcsak azt találhatják el, aki a célkeresztben van. Második verzió: a miniszterelnököt még a következő évi választások előtt Berlinbe rendelik, moszkvai támogatással, washingtoni halk, ám határozott helyesléssel.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
@nyanya001: én ezt direkt nem tettem, mert ha utánnanézel:
"A szabad netes keresés után a sajtóadatbázis (1999-2007) átböngészése következett, amiből kiderült: az idézet a nyomtatott sajtó általam átnézett részében először 2002-ben bukkant fel, a Magyar Demokrata című lap egy olvasói levelében:"...
www.urbanlegends.hu/2007/03/minden-nemzetnek-olyan-kormanya-van-aminot-erdemel/
úgy látszik már az első országlásuk után is szeretettel nyúltak a történelemhamisítás eszközéhez, és tettek régi nagy emberek szájába olyan dolgokat, ami őket igazolta.
ezzel széchenyit gyalázták meg szerintem, de ez a rajongótáborukat is minősíti.
ennyi.
bundi
@nyanya001: de ez csak előrevetíti az orwell féle 1984-es szép egységes nemzet jövőképét a nagytestvérrel, mert ugye ő lesz még 50 év múlva is a vezetőnk...
nyanya001
@bundi: Széchenyi igazi hazafi volt velük ellentétben !
Éppen ma reggel elmélkedtem el ezen
" úgy látszik már az első országlásuk után is szeretettel nyúltak a történelemhamisítás eszközéhez, és tettek régi nagy emberek szájába olyan dolgokat, ami őket igazolta.
ezzel széchenyit gyalázták meg szerintem, de ez a rajongótáborukat is minősíti.
ennyi. " Mennyire igazad van !
nyanya001
@bundi: Jól jellemzi a közállapototokat !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.