Sem a finnek, sem a németek segítségére nem szorul rá Magyarország - mondta Orbán Viktor kormányfő Helsinkiben, miután tárgyalt a finn miniszterelnökkel.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
"Ha támogatni szeretnék a magyarokat, ne segélyt adjanak, hanem inkább a finn cégek fektessenek be Magyarországon "- és hova, mibe??? Trafikkba, mezőgazdaságba???
Mobil123
@nyanya001: hát én is ezt írtam:-))
bakegya
ORBÁN RECEPRE!
Ősmagyar katolizált magyarsággal szólva,égő,rágós,emészthetetlan,de időnként büdös is az eredmény azzal összevetve,hogy méregdrágán fizettette meg velünk a költségeit.
Ugyanakkor semmit nem hozott a konyhára.Már konyha sincs,nem hogy ház,HOGY IDÉTLEN HASONLATÁT valami populárissal alátámasszam.
Nauta
Nem csúti!! Még nem végezte el!! Majd akkor monhatod ha jövőre páros lábbal lesztek kirúgva innen! Na akkor, de csak akkor, a kispadrol rikácsolhatod, hogy a feladat elvégezve!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.