A fideszes képviselő szerint nem volt fair utólag átírni az árrést, és az sem tetszik neki, hogy fagyit is árulnak majd a Nemzeti Dohányboltokban.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nauta
Mi van húgyagyú!! Nem kaptál trafikot?? Ezért a fene nagy bemószerolás?Hát nem csodálom,mert a patkány haverjaid tépik szét a koncot és te lemaradtál róla mi?
A Tündik bündije
Bencsik bajtárs; a helyzet az, hogy árrést nem utólag írták át. Vagy komolyan azt gondolja, hogy lézerjani akkor és ott helyben találta ki és nyújtotta be a 11 oldalas tervezet, alig két nappal a trafikosztogatás után? Ez már előre le volt vajazva. Bizonyos újdonsült trafikosok már az év elején tudták, hogy megéri pályázni, mert utána emelni fogják az árrést. De azért szimpatikus, hogy végre - Ángyán és Hadházy után - ön is meri ekézni a Camorrát, csak ne legyen ilyen naiv.
kedwes
Aki kimarad, az lemarad! Nem volt eléggé konzekvens a fidesz, hogy sok jó "bajtárs" nem részesült a mutyiból. A belső rombolás is elkezdődött!
Hurrá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.