Az aratás évének nevezte az idei esztendőt Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Zircen.

"Ez az év az első aratás éve, és biztos vagyok benne, hogy jön majd még több is" - mondta a kormányfő a felújított ciszterci apátság átadási ünnepségén, emlékeztetve: a magyar gazdaságban az idei első negyedév végén "megjelentek azok a biztatók jelek, amelyeket a magyar nyelv gazdasági növekedésnek nevez".

Orbán Viktor szavai szerint jó remény van arra, hogy az elmúlt három év munkája eredményeként lépésről lépésre előbbre jut az ország.

A Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint a bruttó hazai termék az első negyedévben 0,7 százalékkal nőtt a múlt év negyedik negyedévéhez képest, míg az előző év hasonló időszakához képest 0,9 százalékkal, a naptárhatással kiigazított adat szerint 0,3 százalékkal csökkent.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
"Mit is csinált eddig Orbán Viktor! (szűkített lista)

Fülkeforradalom, egykulcsos adó, alaptörvény megírása, magánnyugdíj ellopása, mindenki annyit ér amennyije van, új Munka Törvénykönyve, alaptörvény első módosítása, adóemelés, áfaemelés, nem megszorítás, munkanélküliség növekedés, közmunka 47 ezerért, alaptörvény második módosítás, baltás gyilkos elengedése, nem megszorítás újra, munkabér reálérték csökkenés,visszamenőleges jogfosztás,törvénygyártás, szerzett jog elvétele,Pali bácsi plagizál,különadó a lakosságra a bankok által, alaptörvény harmadik módosítás,Alkotmánybíróság jogainak csorbítása, felsőoktatás forráselvonás, egészségügy forráselvonás, minden terület forráselvonás, stadionépítés, piros pötty kutatása, Széll Kálmán terv I-II, állami földek osztogatása haveroknak, közmédia hírhamisítása, a hazugság sajtószabadsága, gyorsnaszád építése szabadságharchoz, kokiosztás, hataloméhség, választások elcsalására hozott intézkedés, forint gyengítése, alaptörvény negyedik módosítása, vak komondor, trafikmutyi..."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
Igaz is, ma végesztem az összes fű levágásával!
Obi van jól mondja!
Ha a fű nagy,le kell vágni!
bretagne
Csak a termést már megint elvitte az aszály!
mariaberta
Valóban az aratás éve az idei, aratnak kicsiben és nagyban, most éppen a III/III asok nyugdíj kiegészítésére fáj a foga.
Én úgy tudom, minden országban léteznek kémek és kémelhárítók. Feltételezem, most is létezik III/III- as "űgyosztály" másként honnan lenne pld. kubatov -és más lista?
Mint olvasom és hallom a fidesz egyik fő szóvivőjét, el akarják venni mintegy 1ooo embertől azt a pótlékot, amit kaptak, és ami 8 és l6 ezer ft körül van.

Most függetlenül attól milyen a politikai meggyőződésem, elképesztőnek tartom, hogy ezektől a feltehetően öreg nyugdíjasoktól ezt a nem különösebben nagy összeget el akarják venni.
Szánalmas ez a harácsolás. Ezeknek más az a sok milliárd ft sem elég, amit bezsebeltek a magán nyugdíj pénztárból, amit Simicska és társai szereznek nekik, stb.
Szeretném tudni, mikor mikor pukkad szét a "kis gömbőc"?
JAJMÁR
@marlin: Érdekes ez a két ábra, szerintem mindent elmond rólunk. Sokaknak nem a tények, hanem a látszat számít, Az 1. ábra nekik szól. Elég egy jól megrajzolt, emelkedést mutató ábra. Nem néznek mögé, nem támasztják alá adatokkal, mert el akarják hinni, hogy Mo. jobban teljesít, mert könnyebb hinni a jót, mint felismerni a problémákat, mert azokra megoldást kellene keresni. Vannak fanatikus orb.hívők is elég sokan! Nehéz ez !
magyarbakancs
Jól tudom 2013 írunk de ezek a hangzatos szavak már az 50-években is elhangzottak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.