Nem szavazta meg a trafiktörvény módosítását a tatabányai polgármester, Bencsik János volt energetikai államtitkár. A fideszes országgyűlési képviselő a Facebook-oldalán írta le, miért érezte vállalhatatlannak, hogy a kormányzás és a törvényhozás kiszámíthatatlanul működik. Tartózkodtam a hétfői szavazáson a trafiktörvény módosító indítványainak megszavazásáról – írja Bencsik János fideszes képviselő a tegnapi Faceboook-bejegyzésében. Mint írja, a trafiktörvényt eredeti verziójában meggyőződésből támogatta, az ugyanis arról szólt, hogy egészség- és gyermekvédelmi szempontokra tekintettel csak elkülönített kereskedelmi egységekben lehessen cigarettát vásárolni. Még az is belefért, írja, hogy menet közben aztán újabb és újabb javaslatok érkeztek a tevékenységi kör bővítésére (alkohol, újság, lottó-totó), hiszen ez még belefért a trafik jellegbe. Az azonban, írja, hogy a pályázatok elbírálását, az eredmény kihirdetését követően árrést megemelte a kormány, alapjaiban írja felül a...

Forrás: ujasz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
"eredeti verziójában ..., az ugyanis arról szólt, hogy egészség- és gyermekvédelmi szempontokra tekintettel csak elkülönített kereskedelmi egységekben lehessen cigarettát vásárolni."
Viktor árubővítésével (cigi,jégkrém..)már nem csak a felnőttek szívhatnak,de ugyanott gyerekként,szophatunk is !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.