Azonnali magyarázatot vár Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi minisztertől a Fidesz-frakció arra, hogyan lehet szabadon két, idős embereket bántalmazó sorozatgyilkos - közölte Varga István országgyűlési képviselő, az alkotmányügyi bizottság tagja szerdai sajtótájékoztatóján, Orosházán.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Varga Pistának se volt eddig túl sürgős, tekintve, hogy már hetekkel ezelőtt kiengedték őket.
leszúrt rittberger
Oh, hány gyilkos van még szabadon, hány rabló, csaló, akármi... Mi ez a populista marhaság, nem értem. Mint akik most szembesültek vele, hogy létezik a világon bűnözés meg elhúzódó perek...
csikknorisz
Varga Pistának se volt eddig túl sürgős, tekintve, hogy már hetekkel ezelőtt kiengedték őket.
tűzróka0919
Hogyan, hogyan ? ! Hát úgy , hogy kiengedték őket . Annyi eszed sincs , hogy magadtól rá jöjj fidesz frakció :)) Ja , és minek egy kérdésfeltevéshez az egész triumvirátus ? Nincs egy értelmes ember közted frakció , ki egyedül is feltud tenni 1 kérdést :)?
nyanya001
Ők is szabadon engedték az azeri baltás gyilkost !
nyanya001
huppa.hu/gyilkosok-szabadlabon-penzhiany-miatt-engedtek-el-oket/
Lapunk korábban beszámolt arról, hogy a vizsgálatok megcsúszását szervezetlenség és pénzhiány okozza: a korábbi hat labor helyett már csak egy végzi az elemzéseket és a korábbi pénznek csak a töredékét költik a célra. Egy neve elhallgatását kérő szakértő szerint az egész rendszer azért is pazarló és ésszerűtlen, mert egyéni érdekek mentén születnek a döntések: például a DNS-személyiségprofilok kialakítására és megőrzésére kiírt több mint 100 milliós, zárt körű meghívásos labortendert egyetlen cégre szabták.
kkalman
Igazság, de inkább csak jogszolgáltatásunk bénázásának az eredménye, hogy gyilkosokat engednek szabadon négy évnyi előzetes után.
Az ilyen ügyeket, mint ez soron kívül kellene vizsgálni a különböző laboroknak. Nem lenne megengedhető, hogy pénzhiányra hivatkozzanak. akárhogy is nézem, még a bűnpártolás gyanúját is felveti az eset, így illetékesék közül is néhányat oda lehetne ültetni a vádlottak padjára, ha ítélkezési szakba érkezik véletlenül ez az ügy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.