A Magyar Nemzeti Bank (MNB) négy területen járulhat hozzá a növekedési fordulathoz – mondta Matolcsy György jegybankelnök pénteken.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SLAakku
@A Tündik bündije: ...elhuzhatna már Eltolcsy is Kövér-köteles,Martonyi,Pintér elvtársaival végleg a busba.
bretagne
Már ő is szabadságharcol? Úristen, fertőzik egymást! Ki kapja még el? Lassan ki kell tenni a piros cédulát, hogy itt fertőzöttek élnek.
SLAakku
Eltolcsy mindenképpen felelős. Közéleti pályafutását az MSZMP-ben kezdte (önéletrajzában nem tesz említést róla, hogy maga is az MSZMP tagja volt mint ahogyan Martonyi János vagy Pintér Sándor is elfelejtette ezt.) és -életrajza szerint is- részese volt a „kudarcot vallott régi rendnek”. 1990 decembere és 1991 áprilisa között államtitkárként, Antall József főtanácsadójaként, sőt a Miniszterelnöki Hivatal Gazdaságpolitikai Titkárságának vezetőjeként, a Gazdasági Kabinet titkáraként, a Privatizációs Politikai Bizottság vezetőjeként dolgozott.

Talán a Pintér-művek általi különleges vallatásnál majd kiderül kik voltak a bűntársak hiszen a rendszerváltás után több privatizációval foglalkozó kutatóintézet vezetőjeként is dolgozott.

A Btk. szerint bűncselekmény (hacsak időközben orbánék nem irták át ezt is!)

10. § (1) Bűncselekmény az a szándékosan vagy - ha a törvény a gondatlan elkövetést is bünteti - gondatlanságból elkövetett cselekmény, amely veszélyes a társadalomra, és amelyre a törvény büntetés kiszabását rendeli.

(2) Társadalomra veszélyes cselekmény az a tevékenység vagy mulasztás, amely Magyarország állami, társadalmi vagy gazdasági rendjét, az állampolgárok személyét vagy jogait sérti vagy veszélyezteti.

Az Antall-kormány lehetőséget teremtett, hogy az új politikai és gazdasági erők és csoportok is belépjenek a vadul és zabolátlanul, s nem kismértékben korrupciókkal terhelten zajló privatizációba, hiszen 1992-ben a gazdaságnak több mint 50 százaléka szabad préda volt még.

Ja, Eltolcsykám ki és miért is adta el az MNB aranytartalékát? Hová lett ez a pénz is a többivel egyutt? (mondjuk a nyugdij pénzzel mi lett?)
silber13
@bundi: május 20. 14:44 : Én azért bízom a kecskeméti Gripenekben...
joopapa
A cikk címét elolvasva azt hittem vett egy Ak-47 gépkarabélyt, ezer darab lőszerrel.
SLAakku
@joopapa: ..és melyik szemével, hogyan célozna? Vagy csak sorozat a levegőbe? Ennek sem lenne jó vége!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.