A Budapest-Szombathely vasútvonalon oda-vissza ezer forinttal kell többet fizetni azokhoz képest, akik hasonló távolságra, például Pécsre utaznak a fővárosból. Kétszer is próbálkozott már egy szombathelyi szocialista képviselő, hogy a GYESEV-vonalakon utazókat érintő hátrányok megszüntetését elérje. Ipkovich György szerint ugyanis igazságtalan, hogy ha valaki Szombathelyről Budapestre utazik, akkor nem érvényesek rá a hosszú távú közlekedéssel járó kedvezmények, mert külön jegyet kell váltaniuk a MÁV- és külön a GYESEV-szakaszra. A gyorsvonati pótjegy bevezetésével pedig tovább nő a különbség.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sonderkommando
Nem elégedett a szolgáltatással a kedves utazó? Semmi baj, válasszon más közlekedési formát, elvégre nem kötelező vasúttal utazni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.