Budapest – El lehet menni, mondta annak idején Gyurcsány Ferenc. Igaz, ezt nem az emberekre értette, hanem azokra a cégekre, amelyeknek nem tetszett az akkori kormány gazdaság- és – azon belül különösen – az adópolitikája. Azóta számtalanszor a volt miniszterelnök fejére olvasták egykori szavait, kiforgatva, mintha az embereket biztatta volna távozásra. Most senki sem mondja, hogy el lehet menni. Nem is kell. Megy mindenki magától, ki merre lát. A legtöbben Angliába, Németországba, Ausztriába. Mindegy hova, el innen, amíg még lehet. A fogadó országokban bevándorlóként regisztrált magyarok száma alapján kimondható, hogy az utóbbi években fölgyorsult a Magyarországról történő kivándorlás – közölte a Központi Statisztikai Hivatal.

Forrás: nepszava.com
Feltöltő: űrbán
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

105 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Lassan a fajtája marad csak, és akkor kit fog megadóztatni??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@miazavalami: Rendben, várom! Jó éjt neked is.
entero
@crow0131: Rendben, a szavahihetőséget mondjuk nem a parlamentben kell keresni...:-)) Amint azt láthatod, én nem az anyagiak miatt vagyok Fidesz párti, mert én, ha nem csökkentenének, akkor is rájuk szavaznék, de ha olvastál már tőlem szösszeneteket, ezt úgyis tudod.
kkalman
Szebben hangzana, ha az lenne a cikk címe, hogy: Menekül Orbán és a FIDESZ a magyarok Magyarországáról.
coyote3
Akkor csak mondta Gyurcsány. Ez a fajbarom tesz is érte, hogy menjenek...
dömdödöm
a múltikúltúra meg jön befelé de minek azt nem tudom . Egy halvány centiméterrell nem vagyunk velük előrébb . A széna pedig nagyon rosszúl áll . Ilyet még a világ életemben nem láttam ami itt van :-((((((( Nem csodálom hogy aki csak tud húz elfelé innen jó messzire. :-(((((((((
miazavalami
@entero: a rezsicsökkentést én csupán kampányfogásnak tartom , s mint olyan hazug. Ráadásul igazságtalan. Mint mondtad mit neked az a pár ezer forint. De vannak ám sokan akiknek igen is számít. A szegényebb rétegek akkor jártak jól amikor az MSZP bevezette a gázártámogatást. Minél rászorultabb volt valaki annál többet kapott. De ezt a fidesz eltörölte. Mondván igazságtalan. Most mond meg nekem , te igazságosnak tartod , hogy te jóval többet kapsz , mivel többet is fogyasztol , mint például a kisnyugdíjas , vagy a kevés keresetű , ne adj isten munkanélküli, vagy havi 48 ezerből tengődő közmunkás. Akik több gyermeket nevelnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.