A kétharmados Orbán-kormány intézkedései az átlagember számára leginkább két okból maradhatnak emlékezetesek. Vagy új adókat és megszorításokat hoztak, vagy régi munkahelyek megszűnését "eredményezték" - írta szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében Gúr Nándor, a Foglalkoztatási és munkaügyi bizottság elnöke, az MSZP alelnöke.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Meg al-munkahelyeket sem teremtett, csak bevezette az al-kozmunkat, hogy nevet adjon az amugy jaro szocialis juttatasoknak...

Valamelyik cikkeben hivatkozott a matektudasara a vitya, ha egy kicsit sem logott a matekorak alatt, akkor mar regen ki kellett volna derulnie a szamara, hogyha munkahelyeket szuntet meg, tizezrevel, a maradekot nem terhelheti a megszunt munkahelyek adoterheivel, mert azt senki sem tudja majd teljesiteni, ha belefeszul, akkor sem... A cegek viszont kevesebb munkassal sem lesznek nyeresegesebbek es tobb adot fizetok, mert ez meg a masik nonszensz... Kadar papa egyszeru ember volt, de nem volt hulye, ezt a dolgot nem merte volna lehuzni, legalabb a nyugdijakat es a TB-t fenntartotta...
kkalman
@Tootsy: Az nem jut el Orbán tudatáig, hogy a közmunka az nem egyenlő a munkahellyel. Az a munkanélküliség álcázása. A közmunkások ugyanúgy munkanélküliek maradnak, legfeljebb egy kicsivel több segélyt kapnak a látszat tevékenységért pár hónap időtartamra.
dömdödöm
a közmunka azért van kitalálva hogy a segély mellett senki ne tudjon feketén eljárni dolgozni ,továbbá ez egy éles meccs előtti bemelegítés hogy az eltunyultakat visszaszoktassák a munkához . A probláma csak az hogy a mérkőzés sorozatos bundabotrányok miatt a szakvezetés leváltásáig elmarad .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.