„Nem akarok senkit felelősségre vonni. Nem akarok vizsgálatot sem. Csak azt akarom, hogy tudja minden szülő és minden fiatal, hogy ha velem megtörténhetett mindez, akkor mással is előfordulhat.” Rezzenéstelen arccal mondja ezt az egykori olimpikon, Európa-bajnoki bronzérmes úszó, a most huszonhat éves Szepesi Nikolett. Szepesi Nikolett – az idézet szerint – többször vált szexuális zaklatások áldozatává pályafutása során az uszodákban. Állítása alapján nemegyszer volt példa arra, hogy meztelenre kellett vetkőznie egy – meg nem nevezett – sportági szakember utasítására, olykor annak egyik kollégája előtt. És tűrnie kellett azt is, hogy a férfi bárhol megérintse, csókolgassa. Ráadásul azt állítja: nem ő volt az egyetlen lány, aki a férfi „szexuális játékszerévé” vált. Sokáig nem szóltam senkinek sem a dologról, de végül elmondtam a szüleimnek, hogy mik történnek az uszodában. Ők szóvá is tették ezt, de kezdetben nem történt semmi. Tagadott mindenki mindent, a szőnyeg alá akarta söpörni...

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
Ennek a vízi tyúknak nélkülözési kényszere és szex hiánya van !
lenhardtibolya
Ennyi év után és név említése nélkül vádaskodni meglehetősen furcsa. A szülők annak idején - ha tényleg tudtak a dologról - haladéktalanul intézkedni lettek volna kötelesek úgy a sportegyesület, mint a rendőrség felé. Tulajdonképpen ők söpörték a szőnyeg alá az ügyet (ha volt ügy), csak azt nem értem, miért? Így azt gondolhatja bárki, hogy a leírt eset általános gyakorlat, ezzel viszont bemocskolják az egész sportágat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.