Kedd este feljelentést tettek Balogh József volt felesége ellen a fülöpházai polgármester gyerekei - erről a jelenlegi élettársa megverésével vádolt politikus beszélt az RTL Klub műsorában. Balogh megismételte, hogy kilépett a Fidesz frakciójából a történtek miatt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
@Lélektól lélekig: ravasz, fogós kérdés..:)))
Tootsy
Ja, ugyes eses volt, mert egyszerre torte el az orrcsontjat az arcan es hatul a koponyaalapjat,... Hmmm... Akkor O egy Keljfel-Terike lehetett,... Mas: ha ezetleg Marika tenyleg a gyerekei miatt maradt emellett az eroszakos frater mellett, akkor ezekert a kolkokert kar volt felaldoznia magat,... Akik kepesek az anyjukat feljelenteni,... A masik aggalyom: ugyanezek a kolkok miert nem ket evvel ezelott mentek egyontetuen a birosagra zsarolas miatt, vagy ha nem volt igaz a felesegveres, akkor ez az aldott joember polgarmester balogh miert nem sajatmaga ment 2 evvel ezelott a rendorsegre, hogy az ex-neje zsarolja szerinte MEG NEM TORTENT DOLGOKKAL??? NA, KI HAZUDIK? De azert biztos, ami biztos, o most nagyon gyorsan kilep a fideSSbol, mert valaki ezt tanacsolta neki baratilag egy telefonnal, biztos... Gusztustalan, es kb. annyi az erteke ennek, mint amikor egy eroszakolasi perben , ahol egy csinos 15 evest eroszakol meg egy 40-es duvad, a vedelem azzal szokott ervelni, hogy nem is a duvad volt a tettes, hanem a 15 eves lany volt a kihivo kulseju, igy aztan magara vessen... Ki fogja bebizonyitani az ellenkezojet? ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.