A cigányokat sértő felirattal tettek fel egy fotót az „Elég a baloldal hazugságaiból! " nevű csoport közösségi oldalára, amelyet Deutsch Tamás is támogat – hívta fel a figyelmet a hvg.hu.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
– Deutsch a Fidesz bulvárarca. A pártban sem veszik őt már régóta komolyan, hiszen nem kap felelősségteljes pozíciót – kérdés, hogy a kabinetfőnöki poszttal jól tud-e élni. Nincs karaktere, nem ért kifejezetten egyetlen témához sem, és hivatali vezető pozíciót sem tölt be. Azzal, hogy rendre csalja feleségeit, barátnőit, a bizonytalan szavazókhoz a bulváron keresztül eljut a Fidesz híre: ismertséget növelhet, de népszerűséget nem.
miazavalami
belenéztem az oldalba. Jellemző , hogy az ellenzék közül szinte csak Bajnaival van tele. A marhaságok amiket írnak önmagukért beszélnek. Mégpedig azt , hogy ha ennyit foglalkoznak egy ember lejáratásával akkor az erős ellenfélnek számít. Ezt tudja a fidesz is. Ha nem lennének vele tisztában akkor mást csócsálnának .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.