Harmincnyolc éve nem voltak olyan stabilak az árak Magyarországon, mint most. Legalábbis a statisztikai adatok szerint, mert a boltok polcait szemlélve mindez nem látszik. Miért mond ellent a mindennapi élet a statisztikának, és miért nem látjuk viszont a közértes számlán a kormány által emlegetett fellendülést? Statisztikailag itt a Kánaán, szinte itt az áhított árstabilitás, a fizetésünk többet ér - írtuk meg gyors egymásutánban. A pozitív hírek nem voltak alap nélküliek. A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) márciusra 2,2, áprilisra pedig 1,7 százalékos áremelkedést mért, ilyen alacsony pedig legutóbb az ABBA Eurovíziós győzelmének évében, 1974-ben volt az infláció. A mindennapi életben mégsem tűnik ilyen rózsásnak a helyzet. Miért?

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
Szerintem egy-két felhő! Azt mondta, O.V. ha kormányra kerülnek, a nap is másképpen süt. Na, azóta alig-alig látni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kata53
@mariaberta: Ezért is emelik az árakat eszméletlenül!
kata53
@mátmar: nekik szerencse, nekünk szerencsétlenség!
kkalman
Inflációt javító intézkedésként, a jövő héttől 25 %-al csökken az úszó hajódaru, a tevenyereg és a 424-es gőzmozdony ára.
mátmar
@kkalman: Kifelejtetted a kecskekörmöt a lópatát és a tehénszarvat. Ezeknél 30 % csökkentés lesz.
kkalman
@mátmar: Biztos én vagyok az öregszem. :-)))
kukac50
Csoda az,hogy sikerekről beszélnek,amikor egyre több az éhező és a munkanélküli az országban. A parlament falain kívülre nem látnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.