Az egyik legnagyobb baromfi-feldolgozó, a Hajdú-Bét Rt. felszámolása kilenc évvel a történtek után újra téma, és a jelek szerint a Fidesz fő eszköze lesz az Együtt 2014 vezetőjével szemben a választási kampányban. A Hajdú-Bét ügyében több feljelentést tettek, nyomozás is folyt, sőt a Legfelsőbb Bíróság is ítéletet hozott egy, a felszámolással kapcsolatos perben, ám ez mit sem változtatott a százas nagyságrendben tönkrement libatenyésztők helyzetén. Az összeroppant cég vagyonának egy része köddé vált, a károsultak – ötszáz család – ma is futnak pénzük után. Milyen szerepe volt az ügyben az ellenfelei által a libatenyésztők tönkretételéért felelősnek tartott Bajnai Gordonnak? Milyen érdekek mozgatták a cég nagy hitelezőit, köztük az akkoriban a későbbi Haza és Haladás-alapító Felcsuti Péter vezette Raiffeisen Bankot? Hová tűnt a Hajdú-Bét vagyona, és a szavakon túl történt-e bármi a termelők kárainak enyhítése érdekében? Volt-e a tönkrement tenyésztők között halálos áldozata a Hajdú-Bét csődjének?

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
A kormányzáshoz nem értenek de a mocskolódás
az nagyon megy nekik !
adrenalink
A Hir Tv Soroló c. műsorában újab libatenyésztő károsultak fognak megszólalni. A műsor főtámogatója a Közgép...
szablyafűrész
@adrenalink: Tudod mi lesz ?

Mint a rendőrségi gyakorlat ! Kicsikarni valami terhelőt Bajnaira ! A tv.-nél könnyebben megy, ott lehet ezért fizetni is !
Pálinkafőző Rézüst
@szablyafűrész: ezeknek teljesen lényegtelen az igazság. A lételemük a szardobálás. És nem mellesleg, a saját szarukat dobálják, mintha másoké lenne.
coyote3
A cikket ajánlanám a libásozók figyelmébe. Bár az agymosottakat általában nem szokták érdekelni a tények...
adrenalink
@szablyafűrész: És a tv-nél lehet össze-vissza vágni is egy riportot...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.