Az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarországért (PM) választási szövetség szerint a Fidesz "túszul ejtette" a Hajdú-Bét ügyet azért, hogy Bajnai Gordont, az ellenzéki szövetség vezetőjét lejáratva terelje el a figyelmet a "trafikmutyiról", és ehhez a kormánypárt az egykori cég károsultjait is eszközként használja fel.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nauta
Gőzerővel vagdalkozik a fideSScsuhás rabló banda a mocskos kampányában! Minél jobban dobálják a saját sz@rukat Bajnaira az annál népszrűbbé válik!!Az orszájáró körutjain rengeteg embernek nyitja fel a szemét és hívja fel a figyelmét arra,hogy mi vár rájuk ha újra hatalomra juttatják orbant és hazaáruló bandáját! Az emberek ha lassan is,de ráébrednek,hogy a fideSScsuhás gazemberekkel csak veszíthetnek! CSAK VESZÍTHETNEK!!Az osztogatásokat,pedig kamatostól, sokszorosan fogja a hazug orban visszaharácsolni tőlük!!Óriási a tét!! A fideSS a halált,mig a baloldali koalició és az E14-Pm az életet jelenti 2014-től!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.