Debrecen polgármestere elmondta: a Hajdú-Bét akkori menedzsmentjével többször tárgyaltak arról, hogyan lehetne megmenteni a céget, s tudja, hogy Bajnai a tulajdonos Wallis-cégcsoport vezetőjeként közvetlenül részt vett a libafeldolgozó cég irányításában, mindenről tudott, ami ott történik. Kósa Lajos hazugságnak nevezte azt is, hogy az Orbán-kormány intézkedéseinek hatására ment volna tönkre a Hajdú-Bét. Emlékeztetett rá, hogy a 2000-es évek legelején az akkori Orbán-kormány 1,5 milliárd forintos támogatást adott a Hajdú-Bétnek - magyar fejlesztési forrást, mert akkor még nem volt uniós támogatás -, amit Debrecen városa is támogatott 250 millió forinttal. A támogatás átadásakor, 2002 szeptemberében "a Wallis teljes vezérkara ott virított, s nem mondták, hogy most ez teszi őket tönkre", vagyis "semmi nem igaz abból, amit mondanak". Kósa Lajos szerint a Hajdú-Bét ügy lényege, hogy Bajnai Gordon irányításával a Wallis módszeresen kifosztotta a Hajdú-Bétet, amikor már látták, hogy tönkre...

Forrás: privatkopo.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Lalika ha mindenki ott virított akkor csak akad egy fotó róluk., veled együtt, mert ten agyon szeretsz tetszelegni. Bizonyítékot is kell ám produkálni.
Nauta
@szaboria1: Lalika majd meghív egy dugásra! Ez lesz a bizonyíték!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.