Meg akartam változtatni az országot - meséli Gyurcsány Ferenc, így, múlt időben, mert a múltról van szó, és mert a jövőt nem ő fogja megváltoztatni. Hanem leginkább Orbán Viktor a csapatával.

Óriásbotrány volt minden mondatból annak idején. Babakocsis polgárasszonyok tüntettek az öregecskedés ellen Pelczné Gáll Ildikó vezényletével, népszavazni menetelt a magyar háromszáz forintért, meg azért, hogy őneki ne hazudjanak - pedig azzal a népszavazással is hazudtak neki. Pimf kis ügyek a rablóbárók macsóizmusának árnyékából visszanézve. Gyurcsány régi ballépései súlyukat vesztették a gigantikus, történelmi elkúrás mellett, amely ma napról napra terebélyesedik fölöttünk. Főleg hogy ezt az egészet az az ígéret hozta ránk, hogy nem lesz megszorítás, sem semmi olyan, amit Gyurcsány csinált. Hátborzongató szembenézni azzal, hogy amibe ő belebukott, annak a sokszorosát benyeli a magyar, ha közben a fülébe duruzsolják, hogy ez valójában nem fáj, hanem nemzeti. És éppen jobban teljesítünk.

Tóta W. Árpád tudósítása a HVG-hu-n >>>

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
Bajnai azóta kicsit felértékelte Gyurcsányt (is)
SwordFish
Szerencsére már nem a hozzád hasonló liberális köcsögökről!
SwordFish
@GeoCravker: Te meg miről hablatyolsz? Gyurcsány meg az érték az két külön fogalom és nem anyagiakban értem! Gyurcsány úr követelőzik, hogy vegyik be a balos választási koalíció buliba listásan és zsarolja a volt pártját. Egy többszörösen bukott, röhejesen szánalmas bolond, napibohócnak megteszi a politika színpadán! :-D
szepwilly
@SwordFish: napi bohocnak ott van viktorod!
SwordFish
@szepwilly: Ő is bohóc, csak ő legalább tehetséges bohóc , még akkor is, ha egy bolond ő is! Képes volt miniszterelnök lenni 8 évig, ez Gyurcsánynak is sikerült 5 évig, csak Gyurcsány adósságegyeket, adósrabszolgaságot, az ország teljes alárendeltségét és liberális terrort hagyott az országra. Mára legalább ez megszűnni látszik.

Nem vagyok Orbánista. Én örülnék neki nagyon, ha lemondana, mert sokkal több politikus alkalmasabb nála kormányfőnek a jobboldalon. :-)
szepwilly
@SwordFish: es mi van most ehezö gyerekek,fedel nelküliek,közmunkasok,munkanelküliseg vagy esetleg ehber es kuss!
az uj jelszo ha ugyesen nyalsz kapsz egy trafikot!hogy legyen tovabb milyen uton halladjunk,talan eddig a KADARI volt a legjobb!? meg csak annyit,(hogy egyik "gyülekezetbe"sem tartozm)!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.