Már 2008-ban mindenki tudta, hogy az önkormányzatok adósságát konszolidálni fogják – erről beszélt egy májusi testületi ülésen Esztergom korábbi polgármestere, Meggyes Tamás, akinek vezetésével a város 26 milliárdos adósságot halmozott fel. Az általunk megkérdezett önkormányzati vezetők 2008-ban nem tudtak ilyen közelgő fordulatról, de Meggyes szavai – és az azóta történtek – igazolhatják, hogy Orbán Viktor a 2006-os választások után eladósodásra biztatta a fideszes településvezetőket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nauta
'96-ban "besárgult" az ország!Onnan kezdve megduplázódott az államadósság,mert az ország 96%-a fideSS önkormányzatokká lett! Ott ártottak a Gyurcsány és Bajnai kormánynak,ahol csak tudtak! Mindennek keresztbe tettek boszzúból! "minél rosszabb az országnak,annál jobb a fideSS-nek" jelszó alatt! Maradéktalanul eleget tettek orban vezérük ukázának ami így rendelkezett:"sértsetek meg minden törvényt,rúgjatok fel minden szabályt!! Én kimentelek benneteket,engem pedig megvédenek a jogászok,oszt jó napot!!"Tömegesen vettek fel hiteleket idióta elképzeléseik pénzelésére,ezzel terhelték szándékosan a költségvetést is!Az ország ellenségeiként "politizálta nyolc éven át és az utóbbi 3 évben pedig kormányon tesznek mindent tönkre!Ellopták-csalták-herdálták a mnyp-i tagok pénzét, amit hazug módon,fenyegetőzve zsaroltak ki tőlük!Az államadósság az egekbe szökött,mert egy fillért sem fordítottak annak csökkentésére sőt! Orba szájba költekeztek veszteséges MOL részvényekre és minden egyéb, hasznot nem hozó baromságokra / olyan orban luxusra,mint a felcsúti akadémia(???) és a többi stadionok/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.