Rövidesen újabb munkahelyvédelmi lépésekről születhet döntés, az intézkedések elsősorban a hatévesnél fiatalabb gyermeket nevelő anyák részmunkaidős elhelyezkedését segíthetik - írja a csütörtöki...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Úristen, rosszat sejtek. :(
Amit ezek megvédenek, annak annyi!
Nakimaga
"A nyilvánvaló igényeket a részmunkaidős álláslehetőségek elégíthetnék ki."
Közmunka !
Ez már törvénybe van,és nem is állnak sorba az emberek a 4 órás lehetőségekért,majd az anyák !
nemkati
Úristen, rosszat sejtek. :(
Amit ezek megvédenek, annak annyi!
marlin
Akkor azok, akiknek még van tisztességes munkahelye, - most kezdhetnek aggódni!!
darwin
Lassan szitokszó lesz a védjen meg téged a kormány.Két éve csökkentették a műszakpótlékokat,megnyirbáltak minden jogot.Jelenleg táppénzen lévő embereket el lehet küldeni.És fontolóra vették a részmunkaidőt? 8 órában a minimálbér 63000 forint.De jó lenne elmenni a kisgyerekes anyukáknak 30000 forintért dolgozni .Még ha lenne is ilyen állás.A munkaadók inkább halálra túlóráztatják a meglévő dolgozóikat,minthogy új embert felvegyek.Valószínűleg a jó törvényeink és adózásunk miatt.
nemkati
@darwin: A munkavállalók inkább kussolnak és robotolnak, különben mehetnek amerre látnak. Ennek a kormánynak a hibája is, hogy ez így van most, de főleg az, hogy semmit nem tett olyan munkahelyek létesítéséért, amiből tisztességesen meg lehet élni.
darwin
@nemkati: Már akkor is jól jártunk volna,ha nem ront a helyzetünkön.Ne csináljon semmit,csak ne rontson.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.